KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Thursday, November 08, 2012

TEASER : percutian ke Bali

Hai. Assalamualaikum.

Saya baru balik bercuti dari bali. And would like to share sikit tempat tempat best and how our holiday ran. Ada benda lawak and benda sedih and benda penat. Dunno how long my entry would be but i'll try my best to summarize it. ( kalau tak lupa la since i hv short term memory lost.. :p )

DAY 1 : 30 October 2012


Flight kami dijadualkan pukul 6.15 waktu tempatan. So maknanya 7.15 waktu malaysia.Tapi masa tu dah tak sedap hati sebab cuaca mmg hujan. Malas sebenarnya nak delay flight sebab dah deal dengan pak supir kat sana. Ku sangka kan panas hingga ke petang, rupa-rupanya flight delay sampai 8.30pm. After penat dah kami melepak kat Bandara ( bandar udara ) bandung tu, tiba-tiba one of Air Asia punya officer datang kat kami. Then.......Suspen tak? haha.

To be continue..........

Sesuka hati je melepak dekat roller airport. :D





1 comment:


  1. Assalamualaikum Tuan/Puan.

    Saya mohon maaf pada Tuan/Puan untuk boleh iklan sedikit disini, semoga kebaikan hati Tuan/Puan untuk memberi izin iklan ini, menjadi amal ibadah disisi Allah SWT hendaknya amiin….

    Salam dari Kita Holidays Travel & Tour Indonesia.
    Kalau Tuan/Puan nak melawat ke Indonesia, jangan risau hati sila hubungi :

    KITA HOLIDAYS TRAVEL & TOUR INDONESIA
    Tour operator & Travel Agency

    Sebuah serikat yang punya legalitas di Indonesia, memberikan pengkhidmatan tour ground handling di beberapa daerah yang favorit untuk di lawati. Kami arrange secara profesional dan dengan penuh rasa kekeluargaan, juga dengan harga tour yang sangat berpatutan sekali seperti ke : Padang dan Bukittinggi Tour, Aceh Tour, Medan Tour, Jakarta dan Bandung Tour, Jogjakarta Tour, Bali Muslim Tour dan sewa kenderaan.

    Contact person : Amsyahril
    Mobile : +6285263007445 ( WhatsApp )
    E-Mail : am_holidays@yahoo.com / kita_holidays@yahoo.com / kitaholidays@yahoo.com.



    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3