KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, November 13, 2012

Kenapa anda perlu google nama sendiri

Hai. Assalamualaikum. 
Nak tau tak i can track who visited my blog. Let say if u reached my blog dari google ke, dari your friend's blog ke, dari keyword pape ke, dari negara mana sekalipun, memang akan di track.


So far mmg byk la pencarian yang datang pasal hot entry yang tak berapa nak hot iaitu pasal tempat melancong kat bandung tu kan. Tetiba dah lama tak check, suddenly i saw, 'looking for izzatul hidayah' from wilayah persekutuan kuala lumpur.


Are u a stalker? ahahaha. Ala, stalk jela belog ni. Takde mendeeeewww pun yang nak disembunyikan. Kemain dagu ke depan semua ye time baca mendeewwwww tu. 


So, tadi aku pun buat kerja gila yang mesti korang semua pernah buat. Google nama sendiri. 
kot kot la google nama sendiri sekali ada keluar aksi melampau ke haaaa tak ke naya. So selepas ni, anda digalakkan google google nama sendiri supaya boleh memastikan nama anda bersih di google dan kalau ada bakal mak mertua techno sekali dia google nya haaaa. Zaman sekarang anything is possible. So, kat instragaram (sengaja typo supaya menunjukkan saya takde instagram ) janganla upload pelik2 walaupun anda pelik.



For me, ofcoz la keluar my blog. Since i never hide my real name. Hai. nama saya izzatul hidayah. Nama surat beranak ada nur. Nama ayah, ahmad. Nama saya sedap sebab tu saya tak pernah nak pakai nama pelik2 kat facebook twitter or whatsoevertechnologyidontcare.
*flip my hair*



Tetiba2....or suddenly....saya tak pandai grammar. Muet saya band 3 je lagi 2marks nak band 4 (nak kata riak lertuwwwww ) sampai saya kena tegur dengan seorang pembaca pasal grammar saya. Ala bro, salah grammar sikit je. Wa tak amik TESL. wa amik medic je. Medic tak kira sgt grammar as long as ko inject org betul.


Terkeluar benda ni haaaaa. YA ALLAH gelak2 aku baca sambil latar belakang lagu Sejarah Mungkin Berulang~~~
Dah berapa tahun aku 'bersara' dari dunia perdebatan. Dunia yang banyak membentuk diriku sekarang. 
Perdebatan yang banyak meningkatkan my self esteem dan juga kespontanan loyar buruk. Gituwww. Almaklum nak amik lawyer tak jadi. 

Ini adalah ranking nama seluruh pembahas yang melibatkan diri dalam pertandingan UIA debate open ni. One of debate competition yang memang berprestij dan ditunggu-tunggu oleh pembahas seluruh malaysia. 
Eh. aku dulu pembahas la. Tak caye? kbye. huahua.

Jom check mana nama den terselit ni haaaa...




The 6th IIUM School Debating Championship Rank list (2007)

Speaker's Name and Total
1 MUHAMMAD AFFENDY B HASNI MAKTAB MELAYU KUALA KANGSAR ( A ) 1627
2 DAHLIA HAZIRAH BT JAAFAR SBPI GOMBAK ( A ) 1621
3 NUR HAZDIANA BT LATIP SMS MUZAFFAR SYAH 1620
4 ASLAM B ABD JALIL MAKTAB MELAYU KUALA KANGSAR ( A ) 1618
5 MOHD AQMIN B ABDUL WAHAB MRSM TAIPING ( 1 ) 1614.5
6 MUHAMMAD ADIB B REDZUAN SMS MUZAFFAR SYAH 1614
7 FARAH HUSNA BT MOHD NAZRI SMS POKOK SENA 1612
8 MUHAMMAD KASYFUL AZIM B SHAHLAN SBPI GOMBAK ( A ) 1610
9 MOHAMAD HISYAMUDDIN B GHAZALI SMAP KAJANG 1608.5
10 MOHD SYAFIQ B SAIFULLAH SMS SULTAN HJ AHMAD SHAH 1607
11 NURHAFIZAH MOHD YUSOF KOLEJ TUNKU KURSHIAH ( A ) 1605
12 MUHAMMAD SYAFIQ B MUSA SEKOLAH ALAM SHAH A 1599
13 FARAH ADIBA MALIHA SMAP LABU 1599
14 MOHD FIKRI B AHMAD SBPI GOMBAK ( B ) 1599
15 AMMAR B SAHRIM SM ISLAM AL-AMIN GOMBAK ( A ) 1598
16 MUHAMAD HANIF B KAMAIL SMS SULTAN MUHAMMAD JIWA 1598
17 WAN FARAH AIMUNIE BT WAN NASRUDIN SMS TENGKU ABDULLAH 1595
18 MOHAMMAD ZARIF ASRAF B ZULKEFLE SBPI SABAK BERNAM 1594.5
19 NUR IZZATUL HIDAYAH BT AHMAD SBPI SABAK BERNAM 1594
20 ABDULLAH AZZAM B ABDUL RASHID KOLEJ ISLAM SULTAN ALAM SHAH 1591
21 MOHD FARIS B RAZALI MRSM TRANSKRIAN 1589.5
22 ADAM LUQMAN B AMDAN SEKOLAH ALAM SHAH A 1589
23 AFILDHATUL NASHIMA MUSTAFA SEKOLAH TUN FATIMAH 1589
24 MUHAMED AQWA ALIF B JASMI MAKTAB MELAYU KUALA KANGSAR ( B 1589
25 MOHD NASRUL HILMI M. DIN SMAP LABU 1589
26 KHAIRUZZIKRI B MOHD SAGI SEKOLAH ALAM SHAH B 1587
27 MUHAMMAD AMIR SAIFUDDIN B MUHD JUHARI SM ISLAM AL-AMIN GOMBAK ( A )1586
28 MUHAMMAD SIRAJ B ABDUL AZIZ SEKOLAH TUNKU ABDUL RAHMAN 1586
29 MOHAMAD FADLI B MOHD ZAILAN MRSM TAIPING ( 1 ) 1586
30 SITI NORHAFIZA MD YASIN SM SERI SERDANG (A) 1586
31 ISMAH MANSURAH BT ZAINUDIN SBPI GOMBAK ( A ) 1586
32 HAYATUL WIRDAH BT MOHD YUNOS SBPI SABAK BERNAM 1583.5
33 MUHD HARINN HIZHADI B MOKHTAR SEKOLAH TUNKU ABDUL RAHMAN(A)1583
34 NUR ALIYA DALILA BT MOHD RUSLAN MRSM TAIPING ( 1 ) 1583
35 MOHD NUR AFIQ B YASIM SMAP KAJANG 1583
36 DAENG AHMAD SAIFULLAH B TERMIZI SM ISLAM HIDAYAH 1583
37 MUHD FARID AL-AZIM B NORUZI SEKOLAH TUNKU ABDUL RAHMAN B 1583
38 MOHD AMIRUL ASYRAF MOHD HANAFI MAKTAB MELAYU KUALA KANGSAR ( A ) 1583
39 AIMAN ARIFF BIN ABDUL AZIJ MRSM PASIR SALAK 1583
40 ALIF ELIT JOHAN B ALANG WAHI ASRAMA YAYASAN SELANGOR 1583
41 AHMAD MUNIR B MANSOR SEKOLAH DATO' ABDUL RAZAK 1583
42 ELLYA NABILA BT A. JALIL SBPI SELANDAR 1582.6
43 FAWZA SABILA BT FAUDZI SMS POKOK SENA 1582
44 ABD HAKIM B MAIDEN SEKOLAH TUNKU ABDUL RAHMAN A 1582
45 IZZAT FATIH B HISHAM MAKTAB MAHMUD ALOR SETAR1581

Sebenarnya ada 300++ lebih pembahas tapi igt takde kerja lain ke nak copy paste byk2 ni haaaaa. haha. 
ranking 19 malaysia ye. hurmmm. not bad jugak. haha. sebenarnya dulu byk goreng fakta. Paling penting muka kena meyakinkan. dan menggoda. eh. motif?? hahaha.

Kalau ditakdirkan satu hari rasa nak berbahas balik, bahas dengan suami jela kat rumah nak balik raya rumah sapa tahun ni. wakakakaka. 












1 comment:

  1. I think this is one of the most significant info for me.
    And i am glad reading your article. But want to remark on some general things, The website style is wonderful, the articles is really excellent :
    D. Good job, cheers

    Here is my web page: 47326

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3