KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Monday, June 04, 2012

share

Aku tengah hangin ni! angin bukan sebab aku makan kipas ke apa ke, tapi angin sebab i noticed ada orang dah sharekan my post dekat Facebook. Memang. Memang segala benda macam yang ditulis di sini adalah untuk bacaan dan perkongsian bersama sama. Tapi......atau dalam bahasa inggerisnya ialah but, ( OhMyEnglishhhhhhhh ), mintakla izin dulu sebelum nak sharekan apa-apa. At least me know that. Kan lebih bersopan dan bertatasusila kewarganegaraan sikit...:) sebenarnya bukanlah kedekut haji bakhil puiiii sangat, tapi it is about cam tak best la brooo...yo yo brooo...because last time i shared my post dekat FB adalah beberapa tahun yang lalu. Lagipun im not totally good in writing. Just for fun. Untuk mengisi masa yang tak berapa lapang yang sepatutnya digunakan untuk study tuuuuuuuuuuu.....



I want people to read my blog because they want to know. They really want. Not because of sharing. In this kind of situation, sharing is not caring yoooo. hehehe. Entahla, tapi senang cerita, tak suka la sharing-sharing dekat muka buku ni. :(  



Azan maghrib dh berkumandang. Marilah kita menuju kejayaan. 

Assalamualaikum...............

- Eastzatul Hidayah - 


No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3