KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, January 10, 2012

oh. gmbr ni nampak tembam. abaikan.



ye...dah tembam dahhhhhhhhhhhhhhh. 
aku rasa webcam aku salah angle ni.

mencik arrr....makan lagi yogurt selalu. padan muka.

*sit up 40 kali*
huahuahuahua.

ok. sbnrnya bosan. bye.

4 comments:

  1. hi..assalamualaikumm...selamat berkenalan..saya haff..memang awk x kenal saya..i just ambik ur fb from ur blog..now still ada di indonesia lagi ker..hihi..sebenarnya saya nak g melancong ke bandung..but x tahu cara macam mana..my husband suruh i yg uruskan semuanya..memandangkan dia ada di oversea.so dia akan balik bercuti bln 4.april nanti la..baru nak g melancong...hmmm cantik gambar2 kat blog awak..sebenarnya kawan saya yg cadangkan supaya ask pelajar2 malaysia yg ada kat sana.. i type kat google PKPMI CAWANGAN BANDUNG.. my fren yg penah belaja kat sana bg idea..so mungkin boleh minta idea atau bantuan..sebab lebih jimat.dan mungkin dapat jugak g tempat2 menarik...berbanding kita g travel agency..soryyy kalau ganggu... i just nak dapatkan info2 s.kalau la andai saudari di sana sudi bantu...terima kasih... : )

    ReplyDelete
  2. zatul, follow tina (:
    http://hhadnan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. zatul follow tina balik (:
    http://hhadnan.blogspot.com/

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3