KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, December 20, 2011

Kita ada 10hari lagi dari tarikh ini.

Lama nampaknya tak mengetuk keyboard. Jari tengah aku sakit. tak boleh taip. ( alasan dan alasan lagi ) hehehehe. Instead of that, saya dah tak sunyi lagi sebab tu jarang menaip. ;) I had 10 draft yg dah ditaip tapi tak dipublishkan. Rasa mcm bila dah ada seseorang di sisi, kita tak perlukan tempat lain untuk luahkan perasaan, kebimbangan, kegembiraan. Those who love you will spend their time to heard you mumbling mumbling even they are busy. Ok, im in love sekarang so mood jiwang2 bila menaip. haha. ( sila abaikan jika anda merasakan histamine anda TERrelease dgn banyaknya dan menyebabkan gatal gatal geli bila baca statement ini )



2011 dah nak meninggalkan kita. Perasan tak?? haaa.... i repeat. Perasan tak?? 2012 dah nak masuk. OH really. rasa mcm baru je bergelar umur 20thn, tiba2 tup tup nk 21 dah. Orang kata 21 ni kunci kebebasan. Yeke. Mana mangganya tak nampak pun kalau betul ada kunci. hehehe.


Rasa rasanya nak buat rumusan 2011. Yeah. It's important tau. Why? Since DIARY aku hilanggggggg dan aku tak tau mana aku letak diary tu, aku telah kehilangan sejumlah besar kenangan2 aku tahun 2011 nie! tolongla jangan cakap kalau ada org jumpa diary tu dia akan peras ugut aku sebab byk rahsia memalukan dlm diary tu. kehkehkeh.. im still old style person that wrote something before i sleep and then dilanda mimpi ngeri bila tido. Pity me. :-B


Dont worry, aku akan berusaha sehabis mungkin mencari diary tu balik sebab mungkin keadaan bilik yg tak berapa nak mengizinkan telah membantutkan usaha aku yg dah bantut ni untuk menemui diary tu. Ohhhh duniaaaa... perasaan paling indah ialah bila bangun2 tido, bibik tgh kemas ruang tamu, aku pun melangkah ke bilik air untuk mandi and bila masuk bilik balik, bilikku sudah tersusun rapi dan seharum bunga ros. pffft.......
WE love you bibik!! ;))



So let's people marilah kita bersama2 memikirkan apakah lagi angan2 dan impian kita yang tak tercapai lagi di tahun 2011 ni. Sempat lagi tuuu sebab harini baru 20hb. You have around 10days more. Errrr...what i said? YOU? actually WE! sebab ada angan2 aku tak tercapai lagi ni....ngeh3...tunda tahun depan laaa...kikikiki



Since i have a lot of works to do, since i am a student, since i am a full time lover ( errrrrr.....) got to move now. Take care peeps. Add me kat twitter laaaaa. My bebelan almost 10k tau. hehehehe. 


Happy working and studying everyone. Hope your day is blessing by ALLAH and dimurahkan rezeki hendaknya. aminnnnnn. Say aminnnn everyone. :))


p/s : some friends keep asking me who's my 'him'. It is not a big matter to you all whoever my 'him'. hehehe. Biarlah nanti akan sampai juga masanya. Rilek rilek sudah kan. :)) so far, i'm in love and yeahhh that's all...:D

Assalamualaikummmmm w.b.t ya sohabat. 




No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3