KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Monday, December 26, 2011

Instrumental song untuk menemani anda ketika nak menjiwang seorang diri.

Assalamualaikum semua yang membaca. Good night. Macam nak tido la pulakkk kan wish nya. Memang update sebelum nak tidor pun. Actually kannnnnn....................



( Bayangkan tengah sengih sorang sorang sambil ditemani lagu latar blog. Kalau agak agak tak suka lagu tu, boleh la pausekan. Nampak tak butang pause tu? Jangan tekan pakai tangan pulak sebab laptop korang bukan touch screen kannnn. Bawak cursor anak panah tu ke situ dan klik. Tidak semena mena akan diamlah suara Christina Perry yang menyanyi lagu - A Thousand Years tu. )



Sebenarnya........... Saya macam terkejut bila tengok dekat chatbox, ramai yang suka content blog ni. *ok,perasan sendiri kbai.*
 Sejak kebelakangan dan kedepanan ini saya memang akan mengupdate blog bila saya rasa ada jiwa dan perasaan sahaja. Mungkin neurotransmitter serotonin saya dah kurang, so saya kurang rasa excited nak mengHUPDATE blog ni! Malas kauuuu senang cerita!



Tapi bila membaca komen2 anda yg ditinggalkan umpama anda meninggalkan fingerprint ke page ini, rasa macam seronoknyaaaaa kalau apa yang kita share dengan niat untuk membantu dari aspek yang tak seberapa ini dihargai. and menambah kerajinan untuk berblog dari 2minggu sekali ke seminggu sekali. Okayyyy la tu kannnn. hehehe. 



Let's have nasi ayam penyet sebagai balasan dari saya untuk anda yang sudi menjengah ke blog EAST ni. Jemput makan semua...... 
*bayangan secara maya itu amatlah penting untuk diaplikasikan di sini*



So, another thing that i want to share and spread the love is about instrumental music. I love to hear when im not focusing toooooooo much during my study. hahaha. 
*ketuk kepala samaaa tukul katak plastik tauuulaaaa*



I've already subscribed AffanAizatMusic dekat youtube. So far dia banyak buat cover instrumental and cover nyanyi. Btw, blog OHBULAN pernah buat view pasal mamat ni. He is very talented and i really love his way in presenting his karya. 



Takde nak show off sangat, takde nak nyanyi gelabah2 ke apa, so cool yawwww. And dia bekas student matrix penang. Yeee....tak payah jerit kuat kuat, i tau semua ex student Matriks Penang memang cool....ahakssss! 
*rasa mcm nak buang kahak kannn bila tulis ahakss ahaksss ni *



Layan la video ni. Video yang selalu menemani bila saya study buku medic yang menakutkan malam malam tu. Creepy tauuuu. Macam kita tengok cerita hantu seorang diri di malam hari sambil makan popcorn. Ok tipu. 



Nahhhh...amik niiiii.....sambuttttt...hehehe...penyepakkk taula east oi! subscribe la dia kalau nak tau latest video update. Saya sambung study balik. 









assalamualaikum w.b.t ya sohabat. * 2jari tabik dekat dahi sambil pejam celik mata byk kali*

*
*
*
*
*


( Korang mesti try buat jugakk kannnn....hahahaha)

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3