KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Monday, October 31, 2011

Nak hadiah hantaran ni tau! LOL.

uhuhuuhu. Release tension jap petang petang ni ngupdate blog.


Esok nak start exam dah. Doakan ye selama 3minggu exam ni, saya sihat walafiat, kesihatan baik, exam boleh jwb, dan tenang2 sentiasa. aminnnnn. Final sem 3 ni. Nevessss kebaby ni. Sistem neurology ialah sistem yg cukup ditakuti oleh we all we all kat sini sebab susah gila sistem ni. Aku pun dah nak terbalik dah ni. Tapi takpe...yang penting kita keep going on okayyy!


Cakap pasal exam kan.............Jam tanganku rosak sudahhh!! bukan rosak apa, tapi tercabut cermin. Jam tu walaupun terlalu besar untuk tgn i yang slim ni kan, tapi sebab mak yg suruh pakai, i pakai tauuuu. So sentimental value i am. Actually since i was a kid, tak pernah beli jam tangan sendiri. 


Jgn dok fokus tangan yang i pegang tu. 
Fokus dekat jam tangan tu! ekekeke.
Tangan yumi so lembut. Tangan aku kematu!


Yup. It's truth. Dulu sekolah rendah tak pakai jam sangat. When masuk boarding school, abah belikan jam Baby G warna purple. Lepas tu bila naik Form 3, abah belikan jam B.U.M equipment pulak sebab hadiah trial PMR. warna purple jugak. Lama pakai jam tu. Then bila masuk matriks pakai jam apa ye. tak hengat. Then, abah belikan pulak jam warna orange. Pakai jam tu sampai dekat bandung ni haaa. 

My orange watch. Jaga elok2 wooo. Even plastik yang cover jam tu pun tak tercabut walau dah bertahun2 pakai. Tapi bila ADIK JANTAN ANGAH tu amik jam tu dari angah, hamboiiii...calar abes tau....:P


Truly i am. Aku memang jenis yang cermat jaga barang. My own things memang kena jaga betul2. Lagi lagi kalau yang orang bagi. Sentimental value kan. Ada sesetengah barang yang berikan kita kenangan tersendiri.
kan?? hurmmmm.


So, tadi bila dah petang2 ni, malas nak belajar ( selalu rajin ke?? ) bukak la web guess watch ni. Aku memang suka jenama guess. 
Ni semua along aku punya kerja la yang suka bagi i guess..hehehe.
My purse hadiah hari jadi dari along tersimpan di dalam almari. Sayang wooo nak pakai. hihihi.
Handbag pun selalu gak cilok along punya. And very the jelus tengok along punya jam guess.

Since aku tak pernah beli jam sendiri, sekarang teringin la nak beli. Mula mula berkenan dengan jam ada ukir roses. Bila cakap dgn along, she said tak lawa. Hadoi! Frust I.

Tunggula sampai guess keluarkan model baru. Sekali terberkenan dengan yang ini.




Hamik. Printscreen terus! tak boleh nak donload kan.

Simple, trendy, warna pun nice. Pandangan setiap orang kan berbeza. But aku memang tak suka sangat jam yang mcm perempuan. Suka yang lasak2, yang besar2.

Tau. Jam guess memang mahal. Ni mesti area 300++ ni sebab baru lagi. Tapi suka. hurmmm. Ingat lepas duit rumah dah settle nak beli. huhu.

Beza harga Guess Malaysia dengan sini tak jauh beza pun. Survey dekat shop Guess bandung haritu harga sama dengan malaysia. Waaaa...kena ikat perut ni. hihihi.

Okay, malam ni berangan nak jam baru. Nak tunggu hantaran laaaambat lagi la kan!! hahahahaha.


No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3