KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Sunday, October 30, 2011

Happy Birthday Izzatul Fathihah. :)

Happy Birthday to you
Happy Birthday to you
Happy Birthday to Izzatul Fathihah Ahmad
Happy Birthday to you.....~~


Hari ini 30oct 2011 ialah ulangtahun kelahiran my lovely sister, teah. Oh yeahhh. 8tahun dah ekau ye haa. Eh,terkeluar bahasa nogori. Almaklum semalam N9 menang. Isoookay is alright. Next year selangor menang ye dakkk. *tetiba. Baling dengan fire extinguisher*

Tadi belek2 phone Sony yang sgt disayangi, tiba2 ternampak byk koleksi gambar besday girl. So, saja la upload perkembangan gmbr teah. Kot kotla ada produser filem baca blog aku and nak amik teah berlakon ke. * boommmm. Kena baling bom pulak kalini*    




Ini gambar time teah baby. Ya ALLAH. Pipi macam kuih pau. Macam anak Mat Salleh pun ada. Tapi memang betul anak mat pun. Tapi mat shariff leeerrr....
Nyiawww....bersinar2 muka teah sebab time ni suci2 lagi kan tak suka buli mak kannnn.

wahahahaha.....*tergelak sampai tertendang  dino jatuh tergolek ke bawah. bukan nak gelak kat teah, tapi dekat lg 3org tu...huahuahuahua....

 ni masa teah 5thn kan. Londehnya pipi! Sedut lemak angah lertuuuuwwww.
tomey adik angah.



Mcm khairul Fahmi je angah tgk.


Ni time teah tadika. Masuk pertandingan bercerita. Si Merak yang sombong. 
umur angah time ni 18. teah berapa ye... 


Banyaknya ko makan!! 


At cinta sayang golf and country resort. Tak igt umur teah berapa. 6thn rasanya.



Hobi si gemuk. Menyanyi, menari, membebel, makan. 4M.
when she was 7 years old. Standard 1. Teah participated in dancing. Haiyooo. angah langsung tak reti menari!

and this is the latest pic of teah with angah during  eid for this year.
She is getting smarter. Mulut tak reti nak diam. Ada je benda yang nak  dibebelnya.
And, around this week, i got message from emak's no. So i message jela mcm biasa coz mak tny soalan yang biasa mak tny la. I pun answer just like anak yg message dgn mak dia la kan.
Sekali, i was wondering. Kenapa ayat mak mcm pelik. Since when mak pandai buat singkatan and simbol pelik2.....Ghupenyaaaaaaaa!!


Teah yang dok message angah!! hadoiiii....hahahaha...punya la angah igt mak. So, aku pun mls nak melayan si gemuk ni since i was study on that time and kredit pun di ambang2 beratus2 rupiah je.

Then she replied.







she was sulking i guess. hehehe. My sweet little sister.

Because im always being far away from family,  i only see her growth via phone, skype or facebook. Semoga adik manja angah rajin pergi sekolah, main hoki bagus2, dengar cakap mak abah, rajin kemas rumah, jangan gaduh dgn yaya, and be smarter always.

Okay, angah sambung belajar. Angah saaaayang teah. Nanti balik kita nyanyi2 lagi okayyy.

Love, angah. :)

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3