KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Sunday, September 18, 2011

Malaysia, I want Malaysia.

Assalamualaikum. Okay.
Serius ni. Aku memang serius orangnya. Tak suka gelak gelak ni. kuikuikui.
Fine. Aku tengah lapar, so nak membebel kejap. Dengar tau. Eh,tak payah dengar sangat pun sebab korang baca je apa aku tulis ni. Kalau aku tulis macam ni 

" aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........ "

See. Korang tak dengar kan aku jerit?? ( east loser L)


Actually im getting bored with all these stuff!

Tiba tiba aku rasa hidup aku loser sangat!


Di hari ahad, aku terperap dalam bilik taktau nak buat apa. 
Aku berharap sangat ada someone call, or message me and cakap 

" wei, jom keluar tengok wayang?? Ada cerita baru. Johhny ke apa benda tah. Reborn johhny kot. "

Mimpi di siang hari aku sebab :


++ Sini panggung wayang NON hade cerita mat salleh oi!! semua stok2 negara mereka dan mereka lagi. And ape kejadah kawan kawan aku nak ajak tengok cerita lokal mcm tu kan. LOSER NO 1





Then aku bermimpi lagi, bestnya kalau dapat makan mcd. Yeah, i know. Macam macam video la, pandangan, and tafsiran pasal mcd. But, aku makan pun jarang. So, aku pejam mata jugak sebab mcd is my fav fastfood okayhhhh.

Tapi sekali lagi :

++ Tempat aku belajar ini tiada mcd. yang ada hanyalah KFC yang tak sedap,pelik,mahal,nk order pun pening and tax mahal gila! Kalau ada mcd pun dekat bandung. Takkan aku nak ke Bandung yang take about 1hour dr uni aku kan. grrrrr. Tak dpt makan mcd adalah kesedihan terbesar bagi aku.
 LOSER NO. 2


Kemudian, aku nak hangout. Terasa nak jalan jalan. Tapi aku sendiri yang akan terluka nanti sebab :

++ Arghhh...ramainya smoker. Sudah setahun lebih aku kat sini aku masih tidak dapat menghilangkan kegeraman terhadap smoker smoker yang sesuka hati limpa mereka je nak sembur asap rokok depan aku kan! So, kalau nak jalan2 hidup udara segar pun it is like NOTHING. There is no place such as Taman tasik titiwangsa ke hape. sabar izzatul, sabar. LOSER NO 3.


Menghilangkan kebosanan aku dengan cara main game. Angry bird la. Terketagih sekarang ni. Hidup aku nampak loser sangat. Sekian.


YA ALLAH berilah kekuatan ke
pada aku untuk menamatkan pengajian di sini dengan cemerlang dan pulang ke Malaysia dalam masa yang ditetapkan. 



Sabar. Satu tahun setengah lagi. Now, im 20 dah nak hujung tahun. Next year 21 and insyaALLAH 22 bulan 4 aku habis. Tak sabar.................getting tired with all these. :(

( sorry, lapar. cannot tahan my emosi. )

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3