KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Thursday, September 29, 2011

Link blog Dr.

BY : Izzatul Hidayah



Hye. i am updating with my nose keep 'blocking'. It happened when u were TOO exciting with something. Yup. I am so exciting with my new blog's appearance. But,actually who cares kan ko nak tukar blog bagai siap tampal itu ini ke kan. Lain la ko famous macam Hanis Zalikha. Kau cuma izzatul hidayah.


Actually i preferred to use Bahasa Jiwa Bangsa Inilah Kebanggaan Kita ketika menulis. But sudden I started hit my keyboard, macam tiba tiba berubah pakai bahasa konon mat salleh lerrrtuwwwww. (kibas rambut pergi belakang).


 But actually my english was so bad and sometimes rasa macam nak tulis pakai bahasa kedah je kan. Tapi satgi angpa yang mai dari celah mana tu baca blog cheq ni tak paham pulak kan. So, instead of i bajet2 ada foreigner read my blog, so let me just mixed up my language. Kuah ROJAK Mak bee cicah jambu. slurrrrppppp.
 ( but yeah, actually i have. He YM me and said Hi east. I read your blog. It is nice. I'm from Sri Lanka. Then, so what?? urghhhh...stop discrimination. =.= )


Actually my motive for tonight is to advertise something yang for me, urmmmm....nice and i love it.


No...no... it is not about Double cheese burger kat mcd ke or icecream choco flavor ke even though I love both of it. Last time i eat mcd with uhukuhuk....terbatukkk.....:P


suspen tak pasal apa? Lagi suspen tak if I said 
THIS IS BASED ON TRUE STORY.................
( pastikan time baca ni, korang tak duduk alone. im talking seriously. )


Taraaaaa.... aku baru baca blog Dr.Halina la sebenarnya. Itu je surprisenya.

BTW, she is new in blogging but i love the way she wrote. Lagi lagi bila dia selalu update pasal kesihatan, life as a doctor and her lovely omey omey baby, Sophea Isabella. Like seriously, dia memang cantik dan Datuk Dr.Syeikh Muszaphar konform konform la hensem kannnn. Like a sweet sweet partner je kan. Nak macammm tu jugak boleyyyy?? :'D



Ini link blog Dr.Halina. Who wanna get some info, or sharing a moment being a mother can just follow and read her blog. Actually i love to read life about someone who had become a doctor because later when i'm also being there, i will think back and ohhhhh this is how they feel. Busy, life, family and so on and so forth.


Okay, itu saja kot info sharing. I want to have some sleep. Kaki masih kejang sebab almost 2years aku tak terlibat dgn sport balik, main fitness semua so muscle agak terkejut. Aiyooo kapten, sudah lemau ka??

My spirit for today :

Setiap insan di dunia ini berbeza personaliti. Jangan mengharapkan orang lain sahaja untuk memahami kita. Letakkan diri kita dalam keadaan fleksible supaya mampu mengimbangi setiap perbezaan tindak tanduk insan.

Salam.


No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3