KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Sunday, September 25, 2011

Ceritera raya 2011 ( Malaysia )

Hye. Assalamualaikum.
Alhamdulillah. Last year, i was celebrating my eid di bumi indonesia. And i once promised that for raya next year i want to celebrate it with full of joy.

And this is my pics for Eid 2011. I love this raya very much. And i miss the moments until now. I keep looking at my raya's photo and xoxo. hehehe.

So, those are several pics of mine and the other 4 Izzatul and 1 Izzuddin.
Also with big boss and big madam la opkosssss.





OTW balik kampung. aku kena duduk belakang sekali dgn budak GEMUK yang tak abes2 membebel dalam kereta. 
Last sekali aku sumbat earphone kat telinga dia, then kitorang sing along. hahaha.
Gemuk gemuk macam tu dia pergi landing elok atas riba angah sampai kejang2 kaki angah tau!!



Ada reason sbb apa angah kena duk belakang. muahaha




Kiri kanan atas semua budak2 gemuk himpit angah. Patutla angah tak besar2. haihhhh



Kitorang tunggu mak fitting baju raya, then kitorang snapping. hehehehe
Abah pon layannnn je. haha



Orange kau. Hamik. Even aku dgn along lari theme sebab...sebab apa ye. Rabun warna kot kitorang ni.
Awwww. Comelnya kitorang semua. :P




Sebab tu kitorang comel. Tengok mak abah arr..hahaha..ala, puji sendirian berhad la. Kalau tak,sapa nak puji ye dakkk. 


Macam menara KLCC. Aku selalu jadi jambatan kat tengah2. Mencikkkk I !!
Bukan aku yang rendah, tapi diorang yang tinggi.
Kannn.....


I love this piccaaa. 
SEMUA SILA FOKUS KAT TEAH.
dia memang kadang2 tak betul sikit.




Tangkap gambar dengan artis.
Artis yang suka nangis. Pantang angah usik, nangis. Dahla nangis, pemalas pulak tu. hahaha..

Adik jantan aku paling hensem. ( Dah memang la, sebab aku ada sorang je adik jantan. =.= )



Yang kiri dgn kanan sekali dah berpunya. Yang tengah2 tu single. :P 
bahahaha.


Omey omey nyaaa adik angah pakai tudung. :))
Mulut sepanjang highway PLUS tak reti diam. ku gigit taulaaaa. 

And bab makan tak payah cakapla. Abes lemang,ketupat semua aku bantai. Korang kena paham, tahun sebelumnya tak dpt makan. Terpaksa la qada' :P

And bila balik Klang, sempat jugak raya rumah kawan2. But perantau dia tak boleh duduk Malaysia lama2. Last day sempat jugak out jumpa kawan2. 


Jumpa budak2 ni. haruslahh kan ngong ngeng dengan imran dgn azzam. Satu kewajipan bagi aku. 
And sempat jumpa cik ika before dia fly pergi india. Ehem....sakit tekak pulak. :P

Jumpa emeer pun sempat jugak. Anyonyonyo emeer dah pandai jalan.

time ni emeer dtg umah acik zatul kannn. alololo. dah besar dah. :))
Hensem boy...!


That's all ceritera raya 2011.
Raya umur ku ke 20. Eh,besar dah izzatul ni. 20 dah ye......;)
Daaaa....



No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3