KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, August 09, 2011

KITA KAN SEBENARNYA

Assalamualaikum.


Jam laptopku menunjukkan 4.21 am. 10minit lagi nak sahur,so ketuk keyboard kejap. Iyarghhhh, sudah tak mampu study lagi. Nasib baik esok tak ada exam. Bolehla aku membantai tidur seolah olah tiada lagi hari esok. muahahaha. makruh puasa. :P


Sekarang ni aku tengah menghadapi exam sebenarnya. mid semester exam. Yup, my next system, Endocrine Metabolism system dah pun berakhir. Lajunya habis??tergolek dog aku nak mengejar. Kalau rajin takpela. kuikuikui. Ala, kenapa jadi student kena rajin. Tak bestlaaaa. Nak malas nak malas. hukhukhuk terbatuk comel...* skipping jap 100x bagi mood rajin dtg balik. Ok,sumpah bohong.



Alhamdulillah hari ini sudah 9augustus. Maksudnya sudah 9 ramadhan. aaaaaa, aku baru je berapa ramadhan. Lol. hahaha. Ala, bosannya study sorang sorang ni. :(  isyyyyy, dahla tgh sakit hati kan, so memang nak menggila la study sorang2. Jahatla...tak suka tau....buat kita mcm tu....kita ada hati tau..kita bukan pakai hati ayam ke, lembu ke...ngehngeh...nasib baik kita ada sistem kekebalan dan keignoran buekkkkk yg tinggi. Kalau tak, kita lipat awak mcm lipat baju.....grrrrrr....


*berfikir sebentar....nak makan apa sahur ni??megi laaa....hidup org bujang...dah 3 hari aku sahur mkn kurma. Perghh memang buatkan aku hyper sampai ke petang. Siap boleh gelak2 kuat la katakan. Itulah dia ye, penangan kurma...manisnyaaa kurma itu.....~ tiru nada Jepp Sepah...kuikuikui....aaaaaaaaaa, semput.......


Isyyyy.....kenapa kena jadi org tua...masalah byk tau...tak suka tak suka tak sukaaaa...pergi sana jauh jauh...isyyy, takut kan tulis pape pelik kat blog, nanti org igt aku x siuman pulak kann. Dahla next sem nak belajar system Neurobehaviour yang mungkin akan membuatkan malam ku kesiangan. huhuhuhu...Lamanyaaaaa medic ni. *lompat lompat papan anjal. Kita ngantuk la belajar lama lama....nasib baik kita ada Twitter dgn Hotfm yg selalu teman kita. Kita tak suka Facebook la. Facebook jahat. Suka buat kita sedih. hurmmmm. :(   Dah berapa kali kita deactivate, tapi sbb kwn kwn kita suka send info ikut situ, so kita kena on balik. Tak sukaa tau.... Tau tak kita tak suka Facebook....tau x??? x tau la tu, sebab tu buat jugakkk...hekhekhek...


* kenapa ada lagu Kpop dekat radio ni...kita x suka Kpop tau. Next song la DJ! 


aaaaaaaa.....malasnya nak bangun bukak peti aissss. kita takde mood langsung ni. Kita menyampah arrr. sangat. Nasib baik ni bulan puasa. So, kita banyak mintak ALLAH bagi kekuatan dan petunjuk kat kita. Kita tau DIA maha mendengar. So, kita mintakkkk je dekat DIA. Kita yakin DIA tolong kita. hurmmm.. :)  Bila kita serabut mesti kita follow kata hati kita sebab kita tau DIA bagi petunjuk apa yang kita buat tu betul. Kita taktau nak mintak tolong dari siapa lagi. DIA jela.......kita pun redha jela. DIA mesti lagi tau apa yg terbaik buat kita. hurmmm.... =)


Dahla, housemate kita dh bgn and panggil sahur. Kita taktau dia tido ke tak sbb dia duduk tingkat atas. Kita pulak duduk tingkat bawah. Sebab kita igt kita sorang je xtdo malam ni. Kita nak join dia la..malas la nak layan benda remeh temeh....buekkkkk...Girl's power!! tak herannnn....buekkk!! kikikiki...sahur tau semua...aaaaaa.....dushhhh dushhhhh




# symptom symptom exam dan juga terlebih hormon pelik pelik dalam bdn. Haaaaaaa, sahur IZZATUL!! bubyee....wink wink

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3