KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Saturday, July 30, 2011

entry ini pendek je. tak payah baca.

Hye. Assalamualaikum. Morning..... *ucap dgn nada tak ikhlas je morning tu.


Semenjak dua menjak ni, baru aku memperasankan beberapa perkara. Entry entry di blog amatlah tidak bermanfaat dan menggelikan anak tekak. Kena menuntut ilmu balik. 


Di pagi sabtu yang dah tak hujan beberapa lama ni, perasaan rajin menaip blog datang. Semenjak aku balik sini, baru 3 kali hujan tak silap aku. Dah lama Jatinangor tak hujan. Tapi nasib baik sejuk. Sampai aku terjengket jengket dlm rumah. hahaha. ( ape yang hahaha pun aku tak tau )


So, let's go to the main point. 


Actually i have no main point. I just take my lappy and main writing je. Jap. Ape ye tadi.....( berfikir sambil kunyah koko krunch )


Haa, sebenarnya dr semalam dok google karangkraf punya laman web. Tapi cerita cover bulan 8 tak keluar lagi. So, tak boleh la nk mengupdate kat blog ni. Kena tunggu lagi beberapa purnama la nampaknya. Sapa yang jadi cover yang membuatkan aku tergoogle google ni? Jadi artis nampak org tu.....hahaahahaha....tunggu bila aku dpt gambarnya.


To be continued........... ( kalau ade la continue nya la kann )
aku kata dah pendek je entrynya. tak payah baca. tak nak caya.......:P

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3