KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Saturday, July 30, 2011

E-baca Ogos 2011


Tajuk mau gempak saja kannn? 
Nama pun mcm cantik je....hehehe.

Again. Nur Izzatul Syafikah bt Ahmad keluar majalah lagi. Before this paper TheStar and Sinar tak silap. 
Ini majalah E-baca keluaran Ogos. 
Aku yang tak pernah pernah hingin nak bukak laman web karangkraf terpaksa beberapa kali menggoogle. 
Then petang tadi, abah kol me and asked me to open my FB. Padahal aku baru deactivate FB aku 15minit sebelum itu. Finally terus tak jadi deactivate. Dan sampai sekarang masih lagi melayan FB. hahaha.





She looks so pretty. and tall. haiyaaa. effect edit ni. kau hitam kan kakak??hahaha.
When i read the statement, i noticed that it said 
" blablablabla kakaknya yang juga pemain hoki sewaktu zaman persekolahan. "

Aku ke tu??hahaha. Like sista like sista yawww. But dia lagi hebat. Dan tangkas opkoss. She was given a huge opportunity by her teacher and this made me proud. Dia memperoleh peluang yang tak patut disia-siakan kerana tak semua orang dpt peluang mcm tu.



Semoga setiap kejayaan yang diperolehnya menjadi pembakar semangat untuk terus berjuang. Ingat adikku. Angah juga telah melalui semua itu. Pahit manis kejayaan dan jatuh bangun. Disebalik angah selalu perli perli and kutuk kutuk kakak ( hahahaha..padan muka ko ) terselit perasaan bangga pada pencapaian adik adik angah. Mungkin angah dulu tak berpeluang seperti ini. Tapi angah bangga bila adik adik angah dapat buat lebih bagus dari angah.

Jangan mudah lena diulit mimpi dengan kesenangan kita. Orang yang hebat ialah orang yang takut untuk berada di zon selesa terlalu lama. Selalu angah pesan kat rumah kan. Bebel bebel. Lepas tu mesti angah kena buli balik. 

U gonna face UPSR this year. Buktikan u are the best. Capai keputusan terbaik. Who's gonna make ur dream become reality? it is u. urself. U are better than me, so u shud beat me.


Best of luck my sista. 5 Izzatul's and 1 Izzuddin. BTW, Izzuddin Adha. Go study for ur PMR. jangan nak bercinta cinta sgtla....debik sebijik taulaaaa. 

From : Angah yang garang. Garang laaaa. Selalu berebut remote TV dgn korang! grrrrrr.....




No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3