KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Friday, July 22, 2011

Baby itu indah. :))

Assalamualaikum. Masuk yang kali ini, sudah 5 entry yang aku taip berhenti separuh jalan. Semuanya aku biarkan sahaja tanpa berpost. Kalau aku berjaya post entry ini means that satu kejayaan besar bagi aku.

Akhir akhir ini, selain kesibukan yang melanda, perasaan menaip seolah olah hilang. Dah tak ada passion nak menulis, nak berkongsi motivasi or membebel bebel bagi menghilangkan kebosanan dan keletihan. Dunia oh dunia.

Kekuatan dan semangat itu telah hilang. Sama macam 'dia' . Menyepikan diri dan membuatkan aku rasa malas sangat nak melayan! Jadi pura pura menyibukkan diri dengan pelajaran dan kerja itu adalah terapi terbaik dari pikir masalah yang takkan selesai. Sampai bila nak mcm ni? Soalan yang dibiar tergantung tanpa jawapan.

Nasib baik akhir akhir ni ada teman buat sembang. Baby la. Sapa lagi. Walaupun bila aku bersembang dengan dia, dia tak reply langsung aku cakap apa, tapi itu lagi baik sebab aku tahu at least dia mendengar.

Kecik je baby time ni. Sekarang dh besar dah. Makan banyak sangat!

Sekarang ni balik rumah je terus pergi panggil baby. Dia duduk bersepah2 je haaa kat rumah org kaya sebelah rumah aku. ( jgn bajet rumah aku kaya jugak seperti jiran aku. sekian~ ) Bila kita panggil je tak lama lepas tu terus dia lari lari keluar. Nak kangkung laaa tu. Buat muka comel pulak kannn!

Lagi tenang sekarang bila sayang binatang. Dari sayang org, buat sakit hati je. Kan??ini bukan dari pengalaman. Tapi ini dari pandangan beberapa ketika melihat situasi yang berlaku di zaman globalisasi kini. Fine, rindu bahas la tu.

Seriously mood menaip hilang. My soul fly away. Cintaku tertinggal di Malaysia. Gagal lagi kali ini. So, lets end the entry right now. Alarm makan antibiotik sudah berbunyi. Dahulukan kesihatan. lymph node enlargement due to infection. Viral doctor tu kata. Tapi aku rasa bacteria. Ikut sukahati la. Janji microorganism. 

Got to go. Do take care. daaaa

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3