KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Saturday, June 18, 2011

When i fall in love with u Sam.



Mamat ni. Bukan sebarang mamat. Bukan juga mamat exist atau mamat sepah. Tapi, mamat ni telah menggegarkan jiwa dan raga basikal aku dengan suaranya. Dengan suara je babe. Takpayah pun ko nak kasi gegar gempa bumi ke ape kan aku dah boleh goyah. Okay. Sikit sikit cukup yer. 


We call him Sam Tsui. Jangan tanya aku whether ni mat salleh ke, mat bin salleh ke, or cina??ke Taiwan mari?? errr....takpe2...jangan pening pening. Kita google ek kenapa nama dia Sam Tsui. 


He has such a wonderful voice. Yup. Born with talent. Aku rasa dia lagi best dari Justin Bibir. hahahaha. Dont get angry angry bird okai peminat Bibir. Sebab Sam Tsui lagi hensem !!! And rambut dia tak pelik macam Bibir....kan??



Member aku yang perkenal mamat ni. Aku ni jenis lembab lembab mcm broadband la kan bab bab penyanyi utube ni. Kalau gosip terbaru aku laju la... So, aku pon eishhhhhh malasnya nak bukak link dia bagi. But then, internet kat rumah lagi laju la kan dari internet siput gondang kat bale aku dulu tu. So, east pun bukak la...



Sekali bukak! mak aihhh. Mamat ni menyanyi sambil duduk!! ni kalau masuk AF ni kalah Hazama ni. Dahla main piano. Dan aku terus terserlah niatku nak belajar main piano jugak. Nampak macam hot la kan....kuang kuang kuang.

Then, start from 1 video i fall in love with him. Cinta dengar pertama. ecece. Sidekick kang. Followed by 2nd link yang my friend bagi, semakin aku menggilai suara mamat ni.



He mashup grenade and  firework become a good combination. 
So, nak lebih video, boleh layan utube okayyyyy!!

Kalau dah bukak utube tu, layan sekali video matlutfi yang terbaharu. Aku tgk mamat ni maken hensem. hahahha. Susah aku ni nak melayan utube. I only interested in amazing things. Tak suka layan benda benda plastik ni. Bak kata matlutfi :

Plastik.......sampah paling banyak kat muka bumi ni. So, jangan jadi plastik!



That's all for today. Got to go. Nak baca novel 7 hari mencintaimu. 

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3