KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Friday, June 17, 2011

KETUKAN YANG TAKDE PEKDAH.

Assalamualaikummmmmm. 
Wah wah cik kiah. Lamanya tak ketuk keyboard.....iyarghhhhhh!!!! warm up jari jari dulu. 1 and 2 and 3. fuhhh fuhhh. keletak keletuk bone bone aku bunyi. holla bandung. gudbye Malaysia. :)


Alhamdulillah 14hb June selamat jugak aku sampai dekat Bandung. Balik kali ni agak lain sikit sebab terus menuju ke rumah. Setelah berapa hari berhempas pulas ( takpayah nak pulas pulas sangat la kan ) akhirnya bilik telah siap dikemas. Like i said i always wanna make my room look like a princess's room but hahahaha i wont happen sebab bilik princess kena selalu berkemas. :P


SO, cuti sem ada lagi seminggu. Rasanya nak jalan jalan Indonesia. Jakarta maybe but duit tak masuk lagi. Instead of niat nak berBB semakin hampir. Handphone dah mcm kena lenyek dgn steamroll ( ahhh salah eja nasib ). Dekat rumah bangun tido, bukak laptop, layan ape patut, then mandi. Tetiba eh, dah tengahari. I really hate situation kat bandung cz dekat Malaysia tak penah rasa pon masa berlalu dengan cepat. Lunch, masak ape yang patut dgn housemate then lepak lepak dlm bilik, tiba2 dah petang??


Tiba tiba dah malam. Haa, sekarang ni la..malam dah ni ha. Lama la tak ketuk keyboard. Cara menulis pun tak reti dah. Berapa kali aku delete,tulis, delete, tulis. Jiwa kacau mcm ni la. It is okay. Nanti dah lama lama sikit jadi betul balik. 


Now nak siapkan text for my sister. She got orater competition. Pheww...sebenarnya aku tak reti sangat nak buat text ni sebab sebelum ni my teacher yang prepare. But, i try la to help her. Now nak setelkan keje. Got to go. Takde idea la nak taip apa. jiwa tgh serabut. Masalah banyak. Tapi kena keep smile and happy. 


Ok then, bye....take care!

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3