KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Saturday, May 21, 2011

SEMINGGU sebelum balik cuti

haiyak.....


Dunno what to said.


My virus jahat budak jahat...ekekeke....sudah hilang maaa...I have my friend kat twitter nama Shahrul Hairy. Then he helped me how to destroy the bad bad virus tauuuu....then, HILANGGG sudaahhh...perhhh...lega lega yang amat. Aku pun jadi serabot nak update sebab virus tu. Tadaaaaa.....bila virus sudah hilang, so semakin terserlah lah kerajinan mengupdate. Terima kasih daun keladi bunting Shahrul Hairy. alamak, taktau la link apa nak tag dia. hehehe. But, a thousand of THANK YOU if u read this okai!! kamu hebat boleh detect apa yg abnormal!! yeaaaaaaa.....* a big applause plezzz.....drum roll..........



Secara rasminya aku dah tamat exam. Okayla. Finela. I promise u this time that yang kali ini memang aku dah habes exam. hehehe. Sebelum ni macam bukan ye dokkk?? back hand eAst ni sikit....:P
SO, aktiviti habes exam?? Start with release the stress. Release duit la jugak kan opkossss....hehehe... and since MARA dah masukkan elaun bulan 6, maka...........ya ampunnnn.....baiknya MARA ni bagi elaun awal awal. Rasa nak menangis and rasa nak semakin rajin belajar bila MARA masukkan duit awal... Okay, let it become your next azam kay eAst?? Promise yourself....!!



OMJAYYYY..... Friday next week im gonna fly.....yuhuuuuu...... this time balik Malaysia naik Air Asia. Before this kau berlagak sakan naik MAS, now kita rasa naik Air Asia pulak okai.....but it is not worth to say that tiket MAS actually lagi murah. But then, eAst takde rezeki, but then eAst dah beli tiket, but then, JANJI AKU BALEK GHUMAHHHHH! suka ati la nak naik apa pon janji bukan tongkang. Tapi kalau dah terpaksa, tongkang pon tongkang laaaaaaa.......  
* touching setaun.



And semakin dekat nak pulang Malaysia, maknanya semakin dekat jugakla aku bakal meninggalkan 'super duper suite mewah' yang aku diami selama hampir setahun di sini. Mestila sedih. Opkos then. Tempat suka dan duka aku. Tempat aku menggila sorang sorang belajar. Tempat aku nangis bila tak raya kat malaysia tahun lepas...........T.T      



And rumah pon dah siap renovate. It just like 'eh, sekejapnya masa'    rasa dah tua pulak bila kena duduk rumah kan. Nanti cerita pasal rumah i will update later. InsyaALLAH. Tak sabar nak memasak dengan housemate since yeahhhh my housemates such a good chef i bet. hahahaha.... Okay, okay, hope duduk rumah memang best!! 



Isnin ni aku nak meronggeng di Pasar Baru. Mahu ronda ronda cari baju raya. huhuhu. Raya tahun ini kena meriah okai because last year aku tak balek. And i will make sure baju kedevassss kedebommmm for my mak datin, along aku yang aku sayang ( wohoiiiiiii, aku bodek ko je ni long!! hahahaha ) and adik-adik pompuan aku yang famos amous tu....hahaha....Abah dgn izzuddin ni camno ni haaa....Baju FO jela aku capai...hehehehe.



And.....last but not least.............i do hope that, balik kali ini, there is something good happen to me. I just hope. After all the sad things that just passed me, saya cuma mahu lebih berhati hati. Okay, let's not put too much hope eAst. Let the time decide. :)



Wuarghhhhh......mengantuk sudah. Letih sengguk kat salon petang tadi, and melayan harry porter sepanjang hari....so, better have a sleep now....do take care. :)



Assalamualaikum. btw, harini mcm feeling nak share je lebih. Read if u love, leave if u dont. :)

1 comment:

  1. xtaw lak ble mse harry potter tuka fmly name dy jd porter..hehe

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3