KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Monday, May 30, 2011

food Testing

holla..holla....Assalamualaikum...


Apa khabaq org bandung yang tak balek?? jaga diri nohhh kat rumah tu..hehehehe....im back at home now..yuhuuuu....


Dah berapa hari kat rumah ek??4hari 3 malam dah. Jumaat sampai lebih kurang pukul 4 daa...flight delay around 45minutes. Okayh2..ade ape hal kan der...janji aku balik. Mencangak aku menunggu. Dahla panas sebab aku berbaju kurung biru...wahahaha....terasa ayu gitu. ayu la sangat. kan dah tergolek bila nak angkat beg berat2. duhhhh.......



Ya ampun...bila sampai je, memang terasa. PANASNYA malaysia....!!! serius.... tak tipu. berpeluh peluh. even sekarang ni kat rumah pon aku berpeluh peluh. Perghhh....sabor jela...tanah tempat tumpah darahku kan. huhu.


End pasal introduction.


Move on kepada tajuk. Okayh okayh. Silalah percaya ini aku yang tulis. Sebab statement selepas ini bakal menggegarkan kewibawaan aku. * Breathe in and out...fuhhhhh!



Pagi makan nasi lemak. Then, dekat nak tengahari makan laksa emak buat. Pukul 2.30 makan lunch tomyam yang aku sendiri buat ( masakan paling senang dalam dunia ). Pukul 4, melepak pejabat abah, uruskan tiket flight then abah ajak makan cendol tp kedai tutup. But kitorang pergi makan mee rojak. Then, balik petang tu, mak dah siap masak kari bawal untuk dinner. Tolongggg....tolong.......banyaknyaaaa makannnnn!! and aku pon tak sengaja tersuap dengan lajunya. Kamonnn east, kamonnnn. Standard la tu. Jakon di situ. Eh, jakon tau tak?? Pi google.



I dunno nak cakap apa. Tapi makanan Malaysia memang enak enak belaka. Hari sabtu ahad pulak makan nasi beriyani abah masak. OMJAYYY.....ini memang aku. I love food. Walaupun berat badan aku susah nak naik, tapi harus diingatkan sebenarnya, walaupun berat badan kita tak naik, it does not mean tak berbahaya. Because high colesterol can happen either in slim person. So, we should beware with our health. Always take a good care although u kurus. So u jangan badget badan u slim, u takde problem. Hey, sakit jantung pon boleh kena dekat org kurus tau.



Sudah sudah. Masa berlalu dengan cepat. Di rumah jadi malas update. Kepada kawan kawan di Bandung yang tak balik, jaga diri okay. Semoga kamu semua bergembira di sana. Tunggu kami balik nanti. teheheee....Daaa.....sentiasa minum air masak banyak okay!! Luv...papai......


No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3