KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Wednesday, May 18, 2011

BLOG KENA VIRUS

Assalamualaikum. 


I dunno what happened to my blog. Dia cakap ada MALWARE DETECTION. Virus that will cause harm dekat my lappy kalau aku bukak blog. OMJAYYYY.... can u imagine my feeling!! Die hard feeling. *menangis sejam....





So, aku ni buta IT. so very very da penakut. Aku pon privatekan blog aku. muahahaha.. but seriously kenapa my blog jd mcm tu??


Anyone?? korang punya blog pon kena jugak ke, or aku sorang je kanak kanak terpilih yang mendapat hadiah tu??


And sape2 tahu mcm mana nak hilangkan??


( haa itulah..dulu time kelas IT, ko bukak frinedster. T.T )

1 comment:

  1. Salam sis,
    cuba tgk ade source code pasal "nikbir09.wsa" nie x kat mana2 widget ke pe?

    Law x tgk kat >edit HTML lam template u.. harap membantu =)

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3