KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Friday, April 15, 2011

Okay. Aku suka kau la!

Assalamualaikum......


Wah..tajuk kontroversi! Sudahlaaa.....


Sebenarnya, sejak akhir akhir ni aku TERsuka dekat Nike la. Bukan mat salleh nama Nike. Aiyakkk.... Tampar laju laju 180k/h nak??


Ni haaa.......aku rasa Nike sangat style. Dengan logo yang simple. Design eksklusif. Harga boleh tahan goyang. And kau akan rasa diva la bila sarung Nike...ekekeke..... cuba try google, Snickers Nike sangat smart dan elegan.



sumber : Google
kalau tak silap aku, ni pattern lama ni. Tapi berbaloi sepanjang zaman sebab kita boleh pakai bila listrik ( elektrik dlm indonesia ) takde... kikikiki
ko tgk lampu kecemasan bwh tu!





sumber : Google
ini pattern ape ek?? court girl punya ni...byk lagi smart2.
jgn buang pekdah pakai baju kurung, pakai kasut ni. 




aku baru beli earphone back ni.
Nike.
murah ajaaa dongggg... hehehe....rase style pki earphone back. Kau akan rasa mcm DJ Uno. hahaha
Nike publish benda ni untuk atlet atlet dia bersukan sambil berhibur. ( aku tipu je )



Okay. Aku puas hati dgn kasut ni. Tapak cengkam. Buat jogging sedap. Well, harga murah sikit dr Nike kat Malaysia. Inilah kelebihan duduk bandung. muahahaha...


Moh lerrr kita berNIKE. 
Do It Yourself. 


Mood aku lari banyak la bulan ini. Tiap tiap tahun aku bermasalah time bulan 4. haiyakkk..... Surrender. 

Baiklah. Ramai mencari mengenai aktiviti pelancongan di bandung dan sampai kat blog ni. Nanti cik eAst citer apa yang best kat sini okai.....:)

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3