KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Friday, April 29, 2011

Lebarnya cik eAst senyum.

My last class for Fresh Year student. Ko nampak semua muka riang gembira?? termasuk aku sekali. =.=

De pe hal kan exam. Ko jerit jerit nak terjun lombong pon ko still kena face exam jugak kan. So, kesimpulannya, ko stress ke, tak stress ke, exam tu kesahhh apa kan. Aku nak lanyak korang jugak. Aku nak buat korang muntah jugak jawab :




7 exam bertulis
1 pembentangan case di hadapan doktor pakar
1 exam yg menguji ke skill an anda sebagai bakal MD ( medical doctor )






So, kita nak exam kita tak boleh gelabah gelabah. Harus rileks sentiasa. Jangan bazirkan ATP dan hormon kita berfikir tentang ke stress an exam. Sebab memang dah terbukti benda tu stress. So, kita layan je kay. 
Benda dah terbukti stress dan membengongkan.






Bye. acik eAst nak siapkan keje. Masalah negara banyak sangat ni. 






Jap jap..... Asal ek kalau nak exma org mesti deactivate Facebook?? Bagi aku la kan, ni bagi aku je. Toksah dok touching touching sangat. Tampo kang taula...wakakakaka.


Bagi aku la, Facebook ni buat hilang bosan. Tapi takdela even aku selalu menyala lampu hijau tu kan ( selalu o9 la tu ), maknanya aku menghadap laptop aku 24jam. Kita on FB, kita biar jela. Biar FB kita tu pergi jalan jalan cari jodoh ke kan.....opssssss..... Then, kita buatla keje kita kan. Be professional. Tak semestinya dia o9 FB selalu, maknanya dia MENGHADAP selalu kannnn.... so, masalah deactivate tu bergantung kat diri. 
Ko try gantung diri ko tengok...wakakaka.... It depends on urself how you manage ur desire. 
Biasalah, lain org lain cara, lain org lain kekuatan makannya. ( tkde kaitan )


Papai........ 


Saya cinta DCB. :)   mau makannnnn balek mesia ini...!! yahoooo.....

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3