KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Thursday, April 21, 2011

Aku tak sangka aku buat entry pasal JB.

Hai.. berehat sebentar bersama zigzag. Kaki kejang sebab harini tak pakai stokin berpantang. Kau nak tahuuuu betapa sejuknya lantai mozek bertatahkan berlian permata kat bilik aku ni. Derrrr, ubat tumit pecah aku pun tak berkesan. Hari hari aku sapu. Camni arrrrrr. Arghhh. iklan kemain semua boleh hilang, sekali bila pakai HAMPEH. dimanakah hak sebagai pengguna?? Korang rasa aku emo hari ni tak?? entry tidak bertatasusila kenegaraan langsung!!


Ko nak tau sebab apa........


ko nak tau sebab apa aku gagah update blog walau aku ada case byk ni untuk exam kali ini.


Sebab ni.

JUSTIN BIEBER


Aku bukak Facebook orang cerita pasal dia. Aku fedup arr kan. So, aku pon cari alternatif lain. Aku pon layan la twitter aku yg dah sampai 1000 twitt tu kan. Jangan sapa sapa add aku kat twitter. Aku remove korang balek. HAHAHA.... parabola di situ. Baik, teruskan cerita. Bila aku on twitter lagi aku HANGEN derrr. 


Trending la pulak mamat bibir ni....!!!  Tak boleh jadi ni. 


Maka dengan berat hatinya, ( hati berat ko tau!! ) aku pon menutup twitter dan Facebook dan teruskan study aku. Bagus jugak aku menyampah kat Bibir ni kan. At least aku boleh jugak study. 


Aku dengar cerita dia buat konsert dekat Malaysia. Mizz Nina buat opening performance. Hurm.......... and penuh pulak tu. Aku takda perasaan la kat Justin ni. Maybe sebab dia adik adik I kot. Errr... Walaupun konporm la dia lg tinggi dari aku. 


Antara sebab aku tak suka dia ialah :


asal dia mcm lembut je???
Asal rambut dia pelik?? tebal sgt......=.=
Asal suara dia tak pecah???  aplikasi hormonal effect di sini
Asal aku mcm tak pernah nampak dia??  eAst mengong.
Asal dia mcm adik aku?? okay...tipu.....


Tipu la kalau aku tak cakap aku tak layan lagu dia kan. Layan la yang ada banyak sangat word 'baby' tu. Sampai jd ringtone bila abah dgn mak aku tepon. ahaha. Ko rasa justin bangga tak?? hekhekhek. Tapi aku takde la KIPAS KIPAS SUSAH MATI dia kan. aku aircond je. hehehe. Tapi pencapaian dia memang hebattt......... tapi aku tak amik tau. SORRY. aktiviti fakulti pon aku tak amek kesah, ni nak melayan benda lain. Maaf zahir batin la derrrr.



Entry emo kan?? sebab aku sasau bilik aku penuh dgn kertas. Macam kedai fotokopi pun ada. Ni kalau aku kitar semula kertas ni boleh buat tiket konsert bibir ni. ahahahahaha.


Sapa minat Justin jgn nak bakauuu aku pulak lepas ni yeeeeee....heeeeeeee.





No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3