KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Thursday, March 24, 2011

SPM?? ala, 3thn berlalu sudah

Assalamualaikum......

aku tatau ape jd dgn aku akhir akhir nie.Ayat kat blog mcm skema. Mcm aku dah dirasuk hantu skema. Header blog pon dh mcm panda. Gedabak semacam. Aku yang tengok pon naik menyampah. Bila aku nak tukar balik kepada header lama baru aku perasan aku tak igt folder mana aku simpan header tu. 


So, sekarang aku tension. So bila aku tension, aku nak makan. Tapi masalahnya sekarang lidah aku dh bau mcm mcm ubat. Not mcm mcm AZNIL. And aku makan pun tak boleh abeh dah. Hilang semua deria rasa. Cis.
Tu lagi satu hantu mana tah rasuk aku. Jelus la tue tengok aku suka mkn byk. =.=    Tamat sudah ngomelan ku.......



Semalam budak budak amik SPM. muahahaha. Aku boleh rasakan kecuakannya. Padan muka korang. :P
Aku rasa SPM tu akan menjadi cuak sebab nanti handphone ko, atau handphone mak ko, atau handphone ayah ko, atau handphone kakak ko mungkin, atau abang angkat ko akan dipenuhi dgn pertanyaan seperti :

" haaa, mcm mana anak kau? straight A's tak? "

jgn tanya mcm nie pulakkk

" haaa, mcm mana anak kau? straight E's tak? "

kesian budak amik SPM tu. T___T

Sabar yer..aku boleh rasakan ketegangan urat bila result kita tak segempak yang kita harapkan. And org lain meletakkan harapan yang besar di bahu kita. Patutla bahu aku senget sebelah je selalu. hehe ^^
Apepun result kita, SPM baru permulaan je. Ayat cliche bagi tenang jeee nie. Tapi memang betol pon. Kalau rase result tu buat kita rasa nak tutup muka dgn guni, so bila masuk matriks or u, pulun laaaaa....takkan itu pon nak ajaqqq kottt.....hehehehehe.  


Ramai je kat matriks aku yg result SPM biasa je. Tapi BAPAKKK arrrr....kat matrik 4 RATA bebb....ha, kau ada? Aku pon tak 4 rata. Berangan banyak lerrrtuwwww....:D    ( wa tak 4flat ma kat matrix. tu arr wa ngomong sama u all. nie sume rejeki ALLAH )

Apepun, tahniah untuk ex-school aku. SBPI SABAK BERNAM. haa? nama tak glam? grrrr....okla, INTESABER laa....ranking 14 out of berapa tah SBP. aku tatau. ramai straight A's. Tahniah2.... Cikgu cikgu hebat belaka muu.... Awat aku bengong sgt time SPM tu ek??? hurmmmm.....


eiii...bosanlaaaa...nak menulis pon bosan. nak pergi mainn laaa....
main dgn buku. 
nak itut tak??


korang korang. tgk cerita despicable me tau!!! wah, semakin membara aummm aummm tgk budak tecit yg comei lote dlm filem tu!!! err..abaikan jela elemen iluminati yg banyak, and Gru yg kaki dia cekang nak Mamp!! =.=

Much kisses : eAstzatulhidayahmad

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3