KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Wednesday, February 02, 2011

SIAPA TOLONG AKU, DIALAH MANUSIA PALING BAEK!!

assalamualaikum...
hai..hai..mood menulis datang... malas sebenonya nak hupdate nie. Anda mau tau kenapa? saja nak soh usya entry dinner tu lama2!! hakhakhak... silalah jelus. silalah jelus!! aku ada gmbr dengan FL... :P
apa? tak herannn pon? alaaa...heran la u ollssss.... blogger hot + model hot tu..... okayh, ko nak kena pelempang?? O.o




sudah....
mood bercampur baur... ni bukan kes raya cina cuti hari kamis! derr, aku hari kamis mmg takde kelas derr.. sekali asal fakulti cuti hari kamis derr... asal aku tiba-tiba sadis aku jd student medic derrr.. kami student gak ooo.. pe kisah medic tak medic... cuti, kena arr bagi cuti.. 
woooowoooowoooo ( nanges bunyi kambeng ) 






kawan dpn bilik aku balek Malaysia.... aku? aku cuma mampu kirim je... kirim salam....=.=
kakak dia kawen... kakak aku?? perangai pon lebih kurang adek aku je, terencat siket kadang-kadang nak menikah apa.... wakakaka...
jadi kesunyian lah aku tak ad teman bergosip....:(
jadi blog jelah penghilang gundahku....





entry takde motif ni sebenarnya nak bagitau sabtu nie aku and the kawan-kawan nak pergi jalan-jalan tempat best kat Bandung... opppsss.... tersalah bgtau pulak.... :P
sebenarnya nak bagitau lain! isy... terkeluaq pulak! hihihi ( gelak comei!! )





sebenarnya nk bagitau yang aku dah tergedik-gedik cacing kelaparan buat nuffnang dh kat blog... tapi sadis derr.. aku buta tuli nuffnang ni... nk buat apa pon dok reti... aku hanya mampu melihat tanpa berbuat apa-apa... seolah-olah menyaksikan pesakit ku berjuang di depan mata sedangkan aku kaku tak tau nak buat apa sebab aku malas study.... eh... eh....jauhnya analogi!





jadi earning nuffnang aku maseh rm 0... and aku tak kesah pon sebab aku tulis blog bukan sebab nak kaya... aku tulis sebab aku nak lawan kete jiran aku, dia pakai Porche...yeahhh... kasi highlight merah, kasi bigger siket porche tuuu!!!  LOL ( jiran celah mana pon aku tatau! )





so korang tak nak bagi aku riang-riang gembira ke bila earning aku dah doposen???
doposen pon jadilah minah oiiiii....
buat beli eskrem pong pun lepas......
so, tolongla aja aku macam mana nak naekkan nuffnang jadi doposen....?
kalau korang nak up sampai sehinggit pon aku layan jeeee......


haaa.... ni bukan sehinggit... 
lama aku ngumpol tu nyaahhhh.....
aku memang jutawan ponnnnn.....jutawan rupiah! =.=



2 comments:

  1. haaaa...byk kan??? hahaha..klu duit aku takpe gak...duit MARA tu..aku cume miskin pape kedana =.=

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3