KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Friday, February 11, 2011

PENGHARGAAN UNTUK WANITA2 :)

yo..yo...err..lupa bagi salam.. Assalamualaikum...

harini aku gilerr.. sumpah gilerr.. gelak dari kuar bilik sampai balek bilik. entahla.. tersampok syaitooon mana pon aku tak tau. Ke aku tersangkot ulat-ulat bulu yg suka norr tergantung mcm titi hayun otw pegi kelas ke... haaa, yang tu kita tatau. 


muahahahaa... 
Gelak buang tebiat jap... okay, serius. 
Perlu diingatkan, saya tegaskan, blog saya merangkumi my personal life. So, sesuka jantung, upper limb and lower limb akula nak tulih kalau aku gi jalan2 Bali ke, Jakarta ke, Timor Leste ke, zimbabwe ke kat blog aku...kan...kan...kan... ko takyah nak perli2 aku bagai... ek eleh... ku siku karang....
muahahahaha..mau??


okay. Kalau tak paham gak, bior den translate. 
Ehem. 
Test power jap.

i would like to reaffirm that my blog is about my personal life. So it is up to my heart, my upper limb and my lower limb whether i want to write about my trip to Bali, Jakarta, Timor Leste as well as Zimbabwe what so ever at my blog..isn't it? isn't it? isn't it? so, you dont have to interfere in my life...!



buuueeekkkk!! kan dh kata mlm nie aku gila.... 
so jom layan lirik lagu Bruno Mars jom~~ 
waaah, Bruno Mars, nyanyi arr lagu nie kat I.... PANG!!! dapat penyepak free.... hihihi....
nak bagi feeling, sambil2 tu pasang arr lagu Bruno Mars kat lappy.....

Just The Way You Are ~ music pleaaaaseeee!!!!

Oh her eyes, her eyes
( hai...mata sapa la tu kena puji...mata aku dhla pki spec..konprom kena reject shop!! )

Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

( errr.... pakai tudung la pulekkk... )

She's so beautiful
And I tell her every day
( pompuan tu lama2 bosan laa dah dok hari2 dok kata dia cantekk..pekdah pe mamat nie..hahaha)





Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me

( haaa, btoi tak aku cakap??? )

And its so, its so
Sad to think she don't see what I see
( alaaa...touching la plakk mamat nie )
But every time she asks me do I look okay
I say
( alamak, aku pon suka tny cmnie....err, tudung sy mangkok tak?? )




When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are

( bapak sweet lirik lagu nie...........cair..........PANG!! gedik! )

And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
( wowww.... mcm iklan Sendayu Tinggi Rozita Che Wan je niee.....)
Cause girl you're amazing
Just the way you are
( yeahhh.. itu yang kita mau.....jadi diri kita sendiri!! )
Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me

( kejadah apa cium kuku org?? )

Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy
( alamak...tang gelak nie fail! hihihi....gelak bantai tk igt glob dunia! )
She's so beautiful

And I tell her every day


Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change

( yeaaa..tau dah....i know dah.....)

If perfect is what you're searching for
Then just stay the same
So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

( okayh...dia ulang balik tang lirik tu same jee....dah..toksah dok perasan lebeh2...haih! )




Aku tujukan lagu ini untuk semua wanita-wanita yang sudi meluangkan masa singgah di blog buruk lagi daif lagi berserabai aku nie..... :)


tak kesah la korang ada pakwe ke, takde pakwe ke, ada kucing ke, ( eh,apa kaitan?? ) yang penting kita kena jadi diri kita!! Kita kena ad prinsip, jgn bagi kita dibuli oleh lelaki! kita buli lelaki takpe!

yeah....girl power! we go girl!! 



pssttt.....sok-sok aku bertanding Ketua Puteri UMNO lu org jgn lupa support...muahahaha.... :D



remember nie....Girls you amazing just the way you are.....:)

3 comments:

  1. haha.. ngek ko zatull.. terbahak ak bacer.. durr..:D

    ReplyDelete
  2. aku mengong arr time nie..mkn caffeine..muahaha

    ReplyDelete
  3. aku mengong arr time nie..mkn caffeine..muahaha

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3