KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, February 22, 2011

( MV ) SAPA NAK JADI MODEL AKU NIE??

holla... Assalamualaikum...:D


Dah lama rasanya tak story pasal my study. Dulu rajen jugak kan. Sekarang dah jadi Baloqqqqqq Liat kalau orang kedah kata. Hang sebut kasi qalqalah okey! Baloqqqq liat!


So, now i'm facing 6months study about Reproductive System.


Amboi cukup terbeliak la mata student-student ni kan kalau belajo bab cenggini. Tapi doktor kena arr buat buat ilek sudeh. Dun wori be happy. Nanti hari-hari ko menghadap 'benda' tu. So, being cool like me! ngeh3.....sengih kerang busuk!! :P



Bab ini jugalah bab paling ditunggu-tunggu ketika belajo sains time Form 3. Haaa....toksah dok geleng-geleng kepala buat siulan siulan unggas. Korang pon same je kannn?? kan?? kan?? eleh, sume time belajo part tu time Form 3 tak titow.... aku je sengguk sorang sorang....=.="



This week skill's lab is about Obstetric Examination.....

oh, i cannot tengok ala kuci kuci pregnant women... so sweet dey all... Nak dapat baby tuuuuu. Setelah bersusah payah bersama-sama... ngeh3... Woit, doctor kena open. Nie bukan open, nie gedik! :p



Ada gambo nak upload pasal kami buat examination ni. Amboi suke bebeno sampai siap buat fotografi bagai! seb bek pakai patong. Kalau pakai ibu mengandung betoi2 tak pasai pasai berteloq kepala kami kena bantai...

" suka kome yerr amik gambo peyott aku kembong2 nie....."
mungkin itulah kot dialognya....entahla....mungkin andaian aku benarrrrrr belaka....=.="



* entry ini bersambung keesokan harinya sebab internet aku memang suka menghanjingkan aku.....so, oleh sebab entry bersambung, gambo nak upload pon amek masa sejam. Mungkin 2 jam? mungkin 3 jam? haaa..yang tu kita tak tau... laju lagi delivery dari Malaysia ke Bandung..... 
ouchhhh...kalau aku cakap nie dekat syarikat uruskan tenet tu agak2 kena blacklist tak aku??


seronok belajar pasal sistem repro ni becoz aku ada simpan 0.1% minat nak jadi OBYGYN....@ pakar saket  puan ni la. Kenapa 0.1% ?? okayla tue, janji ada gak percent. Manyak songeh aihhhh....!

Aku pon saket abeh dah tengok lecturer aku untok sem nie major lelaki. Haih... pupus abeh ke doctor OBYGYN pompuan?? So, marilah kita beramai-ramai memenohkan timeline ( amboi dah mcm Twitter! ). Silapla. Marilah kita beramai-ramai memenuhkan Jabatan OBYGYN dgn wanita. Kita?? errr....yelaaaa...kita la....korang nak tak agak2 aku sambut baby korang?? ngeh3.....



ala, bdn tak sedap laaa... Mungkin tentera-tentera kat dalam badan tengah buat Roadblock @ Operasi. Abehla pendatang-pendatang tanpa izin dalam badan aku kena halau. :(    saket tekak dah nie. Go lymph node!! I love you!! keje elok2 sampai aku elok tau!! nanti nak sambut 20 takmo saket-saket....hikhikhik....


Okla, nak berlatih buat pemeriksaan ibu hamil jap. Esok ada test. TAPI.........................................

sapa nak jadi model aku nie????????????

DINOOOOOOO.......jangan lari.....~~~~ 
Dino berlakon jd preggy preggy ek malam nie tlg cik eAst....ngeh ngeh ngeh... Wish me luck semester exam nanti... Do take care....:)

MV kat tajuk stand for : Medic Version


Assalamualaikum....:)

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3