KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Wednesday, February 16, 2011

BILA MEREKA BALAS TWITT, EAST PENGSAN**



aku tatau harini hari bertuah aku.....
okay, aku memang kaki twitter skrg.
Facebook jarang arr layan, kalau ad notti je baru aku usya. Then, aku bia je FB tu..
But twitter, ko takyah nak duduk dpn lappy lama2 compare to FB..


selama ni aku ade gak twitt artis..besa arr kan...
sekali, ptg td and mlm nie,
wow, berderet sume bls twitt aku....


okay...jgn jerit2 kata aku batak...hahaha
aku cume teruja arr....hihihi
Fafau, SUSU hot fm @ dinda brader, maulana AF, Irine Nadia....
ala, irine nie pon kategori artis dh nie...
hangat meletopppppp
tapi irine mmg friendly, slalu twitt with me...
aku lagilaaaa.....
kaki melayan... siap ajak dy mai shopping baju kawen sini....hahaha


okay2...sudah aktiviti menggeletis...
petang td pon menggeletis,
bawak kete Honda Jazz kak fatin...
hahaha
sirius aku igt aku mimpi.....
kak fatin pon sempoi je bg kitorang bwk kete dy....
perghhh..dah lama mengidam nak drive Jazz...
tak dpt beli, dpt drive sekejap pon jadi arrrrrr

tanks kak FL!!!   :D

aaaaaaaaaa........pengsan2............byk sgt benda berlaku harini~~~

p/s : tgh sembang sal Pasar Baru ngn irine kat twitter skrg... aku rasa mmg Bandung patot suh aku jadi duta promosi Pasar Baru laaaaa... abeh sume org aku promote...haih! gigih!

blogging memang bagi saya jumpa org2 chantek lagi fofularrrrrr....:)


No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3