KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, February 08, 2011

100TH entry : KAKAK DY MINAH GLAM TUE!

Assalamualaikum....

tadi aku blogwalking kat junior aku punya page. Dia sangat kelako bila tulis blog. And i love cara penulisan dia. Sapa nama dia? Gaban kot. Tu bukan nama sebenar. Tapi org kan slu igt nama GLAM lagi dari truly name.

Abaikan kesah itu. 

Yang penting time aku tgh baca tu, one part of entry dia mention pasal sorang budak ni. Adik dorm dia kot. And aku cam-cam budak ni. Err.. time aku sekolah tu budak nie form 2 ke form 1 tah. 

Abaikan kesah itu jugak.

Yang pentingnya state kat situ budak tu adik HANIS ZALIKHA. aku repeat HANIS ZALIKHA. Apa? ko tak kenal? okay. Ko memang standard zaman Y2K. Y2K pun tatau?? GOSH... tatau nak describe ko ni jenis macam mana. 



HOT. SUPERB. ADORABLE


Abaikan kesah itu jugak.


Yang pentingnya, haritu aku tgh tunggu comuter kat KL Sentral dgn encek sygku, kitorang gelak mcm KL Sentral tu kitorang punya. Bantai gelak gila bapak arr. Tiba-tiba budak nie tego. 

BUDAK : hai, abg nady kan?

lerr.... igtkan nak suh kitorang diam siket. Ghupenya junior skolah.


DEMM.. kalau la aku tau budak tu jugak la adek HANIS ZALIKHA, aku dah sound dia time skolah lagi.



" wei, kimsalam kakak ko! "
" wei, nak signature kakak ko! "
" wei, asal ko gi KL Sentral time tu jugak smpi aku kantoi dating dgn ko! "


and budak tu igt aku laaa. Walaupun dh lama aku tinggal skewl. euuwww...eja btol-btol la. Baiklah, school!

berani ko lupa ex-PKR ko yang garang lagi tegas lagi berkakilebar nie!


apa perasaan ko jd adek orang GLAM ek??

apa perasaan adek2 aku agaknye ekkk...hahahahahaha  BONGOK.




:: baru aku perasan nie entry ke 100 aku. Banyak dah aku mencoret. Thanks blog for make my life less bored! zzzzz

6 comments:

  1. laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.... akak gaban ke hanis zalikha tuu???????
    izzatul, ape perasaan jd senior adik pd org GLAM ye?

    ReplyDelete
  2. eh? gaban plak... khairi laaa adik diaaa..

    ReplyDelete
  3. mmgla khairy..tp kat blog gaban..:D
    haha..mcm nad bkn senior dy je..

    ReplyDelete
  4. khairi tue budak umah kuning..junior dormmate ak

    ReplyDelete
  5. hanis zalikha akak khairi?...asal aku x tau time sekolah?demn...bole jadi junior kesayangan la time tu...adehh

    ReplyDelete
  6. demm..mentang2 akk hot,sume nk ngaku junior..hahahhaha

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3