KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Thursday, January 27, 2011

SESI MENGISI KANTUNG PEROT & HABESKAN FULUS

assalamualaikum and selamat pagi Jatinangor and Malaysia!!
takdela nak pagi sangat ponn... org baru bangun yelaaa cakap pagi~~ =,=


waaahaaa...baru aku riak2 cakap muka haku muka rajen update blog... haaa, kan dh kena sumpah jd katak puru pemalas.. wokeh2.. dun wori be happy meal becoz aku agak sebok banyak minggu nie.... wa buat pap smear beb minggu nie! PAP SMEAR!! ahahaha.... buat kat patong je pon. tapi aku cukup riang gembira di hari raya sebab aku minat habes la sama bidang OBGYN nie...apa org kata? pakar sakit tuan  puan?? haa.. yang tula dia....wa heart gileeerrr arrr sebab aku minat baby...:P 

  tapi sorry la derr..... aku minat je... tapi aku takde heart langsong nk jadi OBGYN..!! sebab? yeah...tepat sekali... sangat sebok! hari-hari orang beranak.... saya menolak kesibokan... aku nk goyang kaki tapi duit in je.... hahaha...


abaikan kesah pelamin anganku musnah itu, now tengah dok tunggu sipot VAVI mengupdate gambo aku kat FB.. even aku tau FB nak tutop, aku still nak upload gambo... kenapa? haaa.. yang itu kita tak tahu.....dari tadi dok 1% je donload.... mmg nak makan kaki.... tapi tkpe, aku akan bersabar sampai aku balik shopping beli baju tok dinner Twinning Program satgi...ahaks! tettttttt.......adakah aku dpt snap gambo Kak Fatin Liyana gorgeous?? haaa.... tunggu dulu....


so semalam aku membuang masa dan duit, candle light dinner bersama teman-teman seperjuanganku.... ecece... rakan sejawat la kire nie... bakal-bakal doctor yang cun hebat...:P tapi takde la membazir duit sangat... sebab aku makan beef black pepper, spagetti and also watermelon juice, baru 30ribu...haaa, jgn tanya kenapa aku mkn 2 menu....anda ada jawapannya! 30ribu baru rm9 lebih....!! woiii, celah mana nak korek makan byk tu dpt 9 hengget... ko kunyah-kunyah bege mcD tu pon dh belas2... now, sesi melayan gambo... aku edit dgn penoh kaseh sayang...ahaks!  mmmuaahh...muaaahhhhh....


ini yumi...semalam besday ayah dia...let's say happy besday to pakcik Tomoyoshi..!! :P


sesi makan memakan blm bermula..let;s hav a pic dulu ek...korang nak glam tak??haha


nampak tinggi nor ayer yang aku minom tu..padahal, sedot sekali je dah abeh!! ceh....watermelon juice...kat sini we called it as juice semangka...jgn tny aku kenapa....lecturer aku dlm kuliah tak sempat aja kenapa semangka...


taraaa.....my food!! beef black pepper....rasa pon black pepper... takde pun rasa mee goreng ke, kuey tiaw ke....agaga


aku tatau nape aku kelihatan putih...ahaha.... 

okay...muka aku boleh bawak mejelis....tuan rumah tidak akan rugi menjempot aku...then, aku order lagi spagetti bolognes... ah,aku tak reti eja... makan tau...

spagetti nye sedap la jugak...sebab tu aku abeh jugak...haha...
anda mau jugak mkn sedap dan murah??
sila tempah tiket & dtg ke sini sekarang hny tok makan....:P


just nice for today.....entry buat dr pagi, malam baru boleh upload... dunia oh dunia... =,='

bulan 1 dah nak abeh dah.... haih, mcm2 citer! dari ke ayu-zaquan kawen sampei ke Fasha-Jejai putus......
eh, lari topik?? :P
ape-ape pun....bulan 2 becoming....Feb, here u come...ahaks! :D


2 comments:

  1. waaa.. cedapnye!!
    ni yg tak sabar nk terbang mcm pontianak ke bandung nih.. hahhaha

    nnt silalah bawak akk mkn ke sana.. murah gile!! nk tapaw byk2 bawak balik lah!!

    ReplyDelete
  2. besa je kak..tp murah arr..kna pndi pilih..insyaALLAH klu sempat zatul bwk ek...:) ti kita gi ladang strawberi nak? boleh mkn bape byk kita nak...ahaha

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3