KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Sunday, January 30, 2011

GRAND DINNER OF TWINNING PROGRAM

assalamualaikum sayang-sayang sekaliannnn.....sume org dh makan belomm? harus makan yer.... jgn diet-diet sangat...hihihi


waahaaa... baru bgn tidoq...smlm baru balek clubbing..eh eh eh... silap2.. smlm bru balek grand dinner...ha, baru betoi..haiya, bikin kontroverC sudeh... mlm yang sangat seronok... !! everyone look so beautiful nyahhhhh. can u imagine budak2 medic yg orang LABEL skem, boleh reform mlm tu jd mcm Anugerah Juara Lagu dah aku nengok!! haha...

dat dinner tok raikan la senior 3rd year nk balek msia dah bulan 4 nie...sob3....aku lagi 3thn!


and now i know why org label medic students as SKEMpot.... ko akan tido lewat mlm nk siapkan case and ko akan gelabah bgn pg2 buta nk gi kelas awal and kau akan sarung je ap yang mudah... and u will go to class dlm keadaan sememey tak sempat nk makeup makeup touchup touchup bagai!  spt bercakap di cermin!! demmm...

stop... stop...byk gambau nak kena layan ni..... aku tkleh le bergambo meriah bagai mcm org lain nyaahhhh.. aku kena jge PAS.... bukan PAS yang bulan tu! haih kome ni..... ni PA System... sat nak tukaq lagu, sat nak control music... senang je keje aku kan?? sbb aku pemalas nk buat menda ghenyah... hihi... so, aku dpt tempat VIP dok depaaaaannnnn sekali ngan bibit... so aku la paling galak time tgk persembahan. amboi, gelakkan org suka ko yer eAst!


so, let's start the journey of ceremonia de despedida~~

taraaaa....sapa yang kitorang tunjuk tu?? ala, yg purple tu..jeng jeng....baca sampai abeh tau!! sapa skroll sampai bawah nak tau, SIAP!! haha



wahaaa...luasnya aku senyummmm....=.='
dah arr bergambo ngan akak chantek!
akak best dress nie.....oh k.fara, kenapa kau sungguh ala tomey-tomey......
eAst lak buat muka kerang busuk and syibuk2 je nak pegang munge-munge best dress tuuuuuee....
terasa seperti huduh bile bergambo ngn akk chantekkkk 
T.T



hihihi...aku mmg suka bergambo ngn org-org diraikan nie.... so aku tumpang dua kaki glamorrr skali! 
so aku gi nyendel tangkap gambo ngan queen of da nite!! ahaks
k. taty sungguh baek and syeeewwwiitttt.... so baek ngan junior.... sorry arr derr... gua tak berkenan akak senior sombong mombong nie... haha
kak taty, i VOTE for u!! :P


eAst with qiqi... klu aku takot mlm2, aku slalu lari tido bilik dia!! hahahha
kenapa aku rasa aku tinggi??
aku kena pakai belt la mlm tu.....baru nmpk slim lg.... =.='

my frenz yang memang beauty beauty muah muah!! 
err...walaupun kdg2 keanak-anakan dan kenenek-nenekan.... haha

and pemilik tudung purple yang di first pic tadi..................................
silalah anda semua jelus.......

*
*
*
*
*
*


memang anda patot jelus....sy dipeluk oleh blogger hot lagi ternama.....
yang dipeluk tu budak comot-comot je....=.='
yg memelok tu gorjes and adorable and pretty awesome....
she's so nice and softly spoken.....
sapa tak kenal sila masuk kandang beruang sekarang~!
and ramai berebut nk snap2 pic ngn kak fatin liyana or so called FL.....
aha... mmg mcm artis dia mlm tu!! 




sudah...sekian sahaja laporan midnite movie pada malam ini...menaip dr pagi, ke malam baru siap!
but im so happy dat nite......
and i love the twinning community...!!
budak medic twinning mantoppp...!!
kasi gegar sikit sebot tu....
mantoppp!!
 yeazzzaaa.... mantop tak mantop tu keje tak siap lagi tu!
kay laa...gtg.... 


with love : eastzatulhidayah....

4 comments:

  1. izzatul yang oooiiiiii....ang pown bkn maen cantek jgak...
    mmg bdak medik nih awesome la...
    hehehehe...

    ReplyDelete
  2. aku men seghelum ja ap yang ad..hekhekhek

    ReplyDelete
  3. alololo bknla adik adik je nak bergmba ngn FL. semua pasti mahu (: kdg kdg rasa tak percaya satu batch ngn FL. kiki.
    comella korg ni. nape vote for akak. akak bkn msuk akademi fantasia pun. heeeee :D tapi kalau akak masuk, kne vote la tau. *blush blush*

    ReplyDelete
  4. 1 batch ngn artis tu!! he3..but k.taty mmg sweet..sbb tu kitorang vote!! suara sdp!! lpas nie nyanyi lagi tau~~:)

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3