KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Sunday, January 23, 2011

EAST, aku akan pastikan one day...

today is disaster...
bangun2 pagi, badan dah sakit mcm baru lepas kena lenyek dgn lori balak....adehhh, kaki cramp, muscle aku hypertrophy....ARGHHH! sekali bgn2 dah lewat...baju tak basuh lagi...DEM DEM.....ni akibat kegalakan berlari-lari tanpa warm up semalam...hello...zaman atlit kau dh berlalu! so jgn bajet nak stamina high-high bagai sampai tak warm up...!! gggrrr....

then LI tak siap lagi... haaa?? tak siap lagi?? ko nak makan kaki?? dahla aku dapat LI paling 'best' dalam dunia....zzzzz... dahla mlm tadi aku mimpi masuk eksplorace! hahaha... sengal~
err...pe kejadah mimpi masuk eksplorace? 


sakit-sakit badan tu pon aku gagah la jugak basuh baju... woi, asal takde mesin basuh nie? ggggrrrr.... MARA tak nak bagi peruntukan mesin basuh ke kat student??ahaha... penampar nak?? then, bila abeh banjir 1 bilik air tu aku kejekan, tersenyum kambeng tgk baju dah siap basoh..ahaks! diy tau bangga nie awek dia rajen basuh baju...hahaha..


sekali nak pegi makan, YA ALLAH....ape ke hei nye kedai tak bukak sumer nie?? hey..hey...ni nak meniaga ke tak nak nie?? nasi kandar line clear pun tak dak kat sini.....haih.... =,='
terpaksa la aku gagahkan kaki melangkah ke kedai jauh sikit....DEMMM...! dah arr cramp kaki....takde wheelchair ke kat sini?? 


sekali sampai kedai, urgghhh... lauk pun tak dak banyak?? petani mogok ke ape? *ada probability di situ....
fine,aku tau jawapannya...makan ap yg ado....makkk......sedih tak tgk anak mak nie?? dah turun 3kilo dah nie!! 
 so, berdasarkan disaster di atas, boleh tak nak balik rumah bulan 2 nie??ahaha.....

MOTIF : GEDIK!


**********************************

haaaa...see...see...banner cik eAst dah berubah...taraaaa!!! *muzik latar please....!
simple but nice
EAST
tapi kenapa ada cafe sendiri??
dah tukar jurusan ke?? amik kuli...eh,kulinari dah ke?

haa,tu namanya impian..!
impian kena bina dari awal....biar ad motivasi yang besh!
so, disebabkan hobi dan minat yang mendalam terhadap makanan, ahaks! maka telah berminat untuk membukak 

eAst's CAFE.....

ni kira perniagaan family la....oleh sebab kami semua nama izzatul dan izzuddin, so mcm alalala kuci2 pampers hey je comelnye.......* lompat2 papan anjal!!! sonoknya meniaga!!!

hurm.....tak sabar tunggu saat dan ketika itu....:)
aku nak buat apa yang aku idamkan....sebab honestly, aku memang seorang yang mempunyai cita-cita yang saaaaaangaaat besarrr!! sekarang ni kena belajar, so, kenala belajar dulu....angan-angan tu kena simpan dalam almari dulu...ahaha...

jangan takut untuk punya impian.... jangan takut orang lain gelakkan kita sebab impian kita tu.. sebab nanti one day bila kita dah capai impian kita tu, ternganga sampai masuk lalat la orang yang gelakkan kita dulu tu....( tapi kalau dia still igt la yang dia penah gelakkan kita...tapi kalau dia tak ingat, cakap cmni kat dia )

" eh, dulu ko pernah gelakkan aku tak bila aku kata aku nak jadikan EAST tu as a branded yang dikenali?? "

always be extraordinary....kalau hidup kita sama je mcm orang lain, mcm tak sweet-sweet candy pulak kan.....wahaaa, aku nak bukak cafe tu sebelah dengan klinik aku...CONPROM orang mai....abah,mak jadi tukang tinjau keadaan semasa...ahahaha...

EAST.......aku akan pastikan kau jadi brand satu hari nanti!  bukan ayam brand or brand factory outlet pulekkkk.... eh aku cepuk kang!!



** nama aku di alam bunian ialah keropok lekor???? WHAT THE?? keropok lekor??? err....takleh nak glamor2 lagi ke derrr........

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3