KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Friday, January 28, 2011

CANTIK....EVERYONE DESERVE IT DEAR...:)

selamat nak dekat malam Jatinangor and Malaysia!! oh  yeah...mood gembira sebb baru lepas memenuhi fisiologi hidop iaitu makan...!  kalo ko makan, berat ko naik, itu normal... tapi kalo mcm aku, makan selera tp berat tak naik yang itu kena beware tu east.... hopefully bkn thyroid or so wateva... i really need blood test....:( 
cepatla balek Malaysia.........


wahaaa... gosip si Fasha ni maken hangat ni.... laku abeh surat kabo... aku mmg tak suka sgt kak Fasha ni dulu... ecece.. BERSOPAN NYE AKU PANGGIL KAK :P  
besala, kita mesti ada artis kita tak suka kan.....
tapi i heart dia sebab dia mmg seorang yg pendirian teguh sikit... dia tau apa yang dia nak and dia bangkit walaupon byk suara sumbang mambang belakang dia... maybe dia pikir mcm nie kot

peduli hape aku... life aku, aku yang make up... 
see....still tercalon ABP... ko hade??

i heart org ad pendirian ni... and now, aku memang suka ketegasan dia... benda baik kita bley amik contoh, kita amik la kan... peace, no war...~


credit : we love fasha sandha page....

see, dpt nek helikopter.... aku? naik mas je mampu... wakaka... penampaq laju2 kang!

**************************

sudahla east. suka norr jadi wartawan tak betauliah...!
aku memang suka tau layan dunia hiburan ni...
entahla, suka tgk orang2 chantek, comei, pki baju kelawar pun lawa.....
ciptaan ALLAH yang indah tu.......

kita ni pon ciptaan ALLAH yang indah...
so, kalau kita rasa rendah diri dgn diri kita, kita seolah-olah menyalahkan ALLAH sbb DIA yang ciptakan manusia berbagai2 rupa paras....
jadi.....
kita semua adalah cantek!!
jadi jangan malu untok akui anda cantek or encem! aha....

so, ubah persepsi kita terhadap kecantekan!
semua org chantek!
kecantikan itu dtg dr dalam,
if u have a faith in urself, u are more beautiful than they are....
keyakinan diri tu boleh buat kita cantek, dear.....
jadi, bila kawan anda ckp begini ;
ko ni cantek la.....
sila jgn  poyo blushing @ nak penampar kwn anda, atau nak side kick dia sbb takot dia memerli anda!

alalala... blushing blushing la pulak!!!!!

balas la balek....
" manusia tu kan adalah sebaik2 kejadian.... kau pon cantek jugak! sbb semua ciptaan ALLAH tu kan indah.......... "

by budak comei sikit : eastzatul hidayah...ahaha...

kamu pon cantek kucing......miawwww.....

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3