KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, December 28, 2010

SOROTAN KISAH HIBURAN TANAH AIR 2010

assalamualaikum....
entry ini tidak disengajakan...sebab dh lama sangat aku mengabaikan nafkah terhadap blog nie..hahaha..sorry arr..resmi hidup..kalau dah dapat or jumpa benda best, benda lain lupa arr...aku telah digoda oleh godaan kat rumah nie and i'm very da lazy nak mengetuk keyboard nie...and sepupu aku pulak kata

" bukan mengetuk keyboard...tp menghentam keyboard,dayah..."

dayah tu nama glamor aku kat kampOng...sapa-sapa wat pasal pi kampOng aku pastu cakap nak cari izzatul,sorry arr..takde org layan derrr..:P

back to my case today,
actually petang tadi sambil aku menghirup dan menghidu udara yang tak berapa nak segar nie,aku pi la jalan-jalan singgah 1 blog nie....blog ni popular la jugak walaupun tak tercalon untuk ABP or Anugerah Skrin...so,aku agak tersentap dan terkaku seketika bila 'tuan tanah' tu cakap ;

blog nie takyah boh lagu pun...sebab selera org tak semuanya sama.....tu yang kadang-kadang buat org menyampah nak singgah wat part time kat blog kita....

hurm...betol jugak kata 'tuan tanah' tu.....
maybe aku akan pertimbangkan nak sembelih lagu-lagu yang dok berkumandang kat blog jalur gemilang nie...

and walaupun aku tak mengupdate blog sepurnama lamanya,tapi alhamdulillah ada je yang sudi menjengah kat blog yang sungguh ampun tak seronok+usang+gersang+musang nie.....dahla blog tak ada publisiti murahan...kutuk blog sendiri sikit-sikit cukup arr kan..:P   
and niat di hati nak menukar template pun tak sempat ditunaikan....:(
blog org lain sumer lawa-lawa...(nangis senyap2 bwh bantal...:P )
insyaALLAH bila balik Bandung nanti,akan melaksanakan kerja-kerja mengupgrade ke DG54....
sekarang berOkband nie memang berok....so,potong stim aku nak mengupdate dengan jayanya..!
im in progress nak menyiapkan entry khas sempena the end of 2010.....
ala,mcm surat khabar selalu dok buat tu...
and paling aku tunggu ialah 

SOROTAN KISAH HIBURAN TANAH AIR 2010

< vongok nye budak lagi 3 hari nak 20 nie! kalau baca buku medic ke,majalah kesihatan ke,takpela jugak! >
ketuk laju-laju~!

1 comment:

  1. kisah bola sepak tanah air dan indon pon best jugak

    kah kah

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3