KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Saturday, December 04, 2010

HARI GELAK SEDUNIA wajib baca ini blog

assalamualaikum....haa..tak jawab dosa!


aku cukup menyampah semenyampah2 nya kalau jam dah pukul 5.30 and katil aku ditimbuni dengan draft2 socca....menimbun mcm MPK tak buat keje kutip sampah seminggu dah! jadi 5.30 ialah waktu bercengkerama memblogrunning and gelak seCOW-COW nya bila blogrunning....syyuhh,pegi jauh2 buku-buku dari saya..hahaha...so blog pilihan aku bergelak tawa sambil menimba ilmu pengetahuan ialah blog ini......


 
nak dapat link blog tgk je kat celah-celah gigi jalur gemilang blog aku tu....

ko tengok...baru baca headline blog aku dh gelak dah....tu belum ko baca profile,sapa copy makan kaki and entry di lagi...errr,gambar afdlin tu pun boleh buat korang gelak gak..patut la blog nie top 5 dalam Blog Pilihan Malaysia...okeyh,aku dah vote...giler sengit sehhhh yang blog personal wanita pilihan...2 blog pavereeettt aku bersaing mcm Lancer dgn Inspira...dahla bulih vote sekali je...suka tengok kecomelan Irine Nadia Marcello tapi at the same time nak bagi senior aku Fatin Liyana menang......so,undi anda ialah rahsia...fuhhh,semangat aku mengundi walaupun umur tak 21 lagi....:D
perggghhh, kalau la kak Fatin tu tau aku selalu usya dia..hahaha..lawa sehh...jangan sapa-sapa suruh aku mintak no tepon dia ek....<sebab aku pun takde...bhahaaha>


 korang,aku suggest, kalau tengah tension ke, takyah susah-susah bayar mahal-mahal pergi jumpa psikiatrist....cukup baca blog nie je ko dah boleh gelak seminggu tak henti....tapi kalau lebih seminggu tu maksudnya......hurm,lu pikirlah sendiri!


dari tengahari sampai ke petang, sampai hujan yang menyebabkan aku tak boleh keluar beli makanan nie kan,  aku ditemani oleh Bang Bil.....ala, Lu Pikirla Sendiri tu kan...ya ampun,penat aku gelak...baca socca,keluar baik ilmu aku...=,= sengal....
dah arr aktiviti mendonload agak laju..jadi dengan sisa-sisa perjuangan yang tinggal,aku mendonload Raja Lawak musim ke 2 yang Bang Bil jela kan....batak gila aku nengok si Bang Bil ni buat lawak padahal tu tahun 2008 punya kan....zzzzz< aipppp,jangan gelakkan aku..rumah aku baru je pasang periuk yang kat bumbung tu kan,so ketinggalan leerrr sikit >


memang patutlerr Bang Bil nie menang...lawak dia memang alaf 21 la...patut sehh dolu-dolu kala Irma Hasmie ni boleh fall in love kat dia...ada 1 aura kelako yang boleh buat pompuan heart u lahh Bang Bil....ni aku nak bagi tip nie...kadang-kadang pompuan ni, suka laki yang boleh buat dia gelak...< eh,bercakap dari pengalaman nampak....:P >
tapi ko jangan buat lawak bodoh sampai dia ketuk ko dengan kasut tumit tinggi dia...!
walaupun sekarang nie Bang Bil macam banyak kontroversi....jap2,nak sound org indon yang buat bising kat bawah nie....wei,diam daaaa!!!!nak update blog pon tak senang.....
baiklah,sambung...walaupun sekarang nie Bang Bil macam banyak kontroversi, tapi manusia mana tak lakukan kesilapan...back to the right path.....jangan buat sampai aku yang suka Bang Bil nie pun menyampah kat ko dah la kan...kalau aku dah menyampah,aku tak mention nama ko kat blog aku lagi tau...:P  jangan bajet seperti Bang Bil baca blog hama ko nie yerr etonnn....hamik terkeluar nama kampong aku!


baiklah,mengapa hujan tidak berhenti lagi???macam mana nak pergi beli makanan ni?
baiklah,nampaknya harus mengosongkan perut untuk malam ini dan sehingga balik ke rumah nanti...hahaha...mati kejung la ko tak makan...

entry di saat sakit perut akibat gelak banyak sangat ditaip oleh :





aku tak tau pulak bila buat networking blog tu, semua entry yang kita taip automatematiknya keluar kat Facebook...:(   owh,aku tidak suka begitu...kerana i kan sayang blog i dari FB i nyaahhhh....so,mcm tak best kalau orang boleh refer terus dari FB,nmpk tak private..pembaca tegar blog ini ialah orang-orang special...kalau rasa nak baca blog aku mesti ada usaha nak cari kan,takkan aku nak suap plak..aku tak paham orang yang tulis blog sebab nak kejar follower....derrr,ko ingat ko artis???errr...isu sensitif nie...toiinngggg!!! adeh...sakitla...! <tak paham kenapa penutup aku panjang sangat???? >


4 comments:

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3