KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Thursday, December 09, 2010

COMEL TAK?? (^,~)

wahhhh wahhh..dah abeh exam maka keje aku sebelum pulang ke Malaysia ialah bergonjeng-gonjeng bersama lappy kesayangan....so,sangat teruja bila k.nona send message cakap ada hadiah kat email~~ sorryla kak..zatul off handphone dari mlm td...bajet privacy mcm artis pulak kan!! hahaha...battery kong maa..lagipun mana ada org nak msg aku kan...mentang-mentang aku duduk indon,korang tak layan aku pun kan!! sob3...

so,dengan wajah excitednya nye kan, tekan- tekan la yahoo mail...sekali tak boleh daaa...aik,indon ni tak dapat line yahoo ke?? < dlm hati aku ; koman betul! >
then,oleh kerana aku dikurniakan darjah kesabaran yang tinggi, so 15min lepas tu aku try lagi sekali....bajet penyabar dan penyayang lak kan.....wow.....santeknya~~~

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
ini namanya....errr...nama apa ekk..watermark kot...watermark ek kak?he3


comeinya~~suka tengok.......:)) ni pown watermark jugak.....see..seni tu...walaupun dulu kalau time kita pendidikan seni,cikgu kita suka marah sebab kita warna terkeluar-terkeluar kan......so,mulai hari ini,kalau adik aku teah warna terkeluar2, aku takkan marah dan menarik rambutnya lagi...aku akan berkata 

" takpe teah,seni tu......."


and suka yang ini...and dah pakai dah pun...hahaha

okay...please say hi to my new kucing!!! 
lenguh dia angkat tangan tu haaa~~
bukan nak give me 5 tau~
sebab dia ada 3 je paw tu~~
bagus..rama-rama sekarang dh ada kawan dah....
takla dia keseorangan di blog ini....
jgn ko mengawan sudah bila dpt kawan baru nie....
hahaha


baiklah,di kesempatan yang mcm tak menyempat nie kan...let's say thanks to pemilik blog comei


kerana bagi hadiah ini......


sekarang,untuk mengisi kekosongan yang ada, cik eAst akan mengexplore race adobe photoshop yang dok berhabuk dalam lappy nie...=,=
buta IT nyaaahhhhhh....
tapi aku ni tak kreatif...
pendidikan seni selalu B dgn C...
cikgu tu dulu sayang aku je sebab tak bagi aku fail....
tangan dahla keras kematu...
pengkau pulak tu....
sob3...
T_T
so, kena berguru dulu nie...
haik...sifu!!!

okayh babeh......nak tidur pulak~~
nak mimpi rumah....
oh.....
tidak ada apa yang dpt menghalang aku dari nak kemas luggage sekarang
lautan api pun sanggup ku redah semata-mata nak kemas luggage
daaaaaaaa.......





5 comments:

  1. cik east.. aperkebender water mark tuh? cam bez jewp. hehe

    ReplyDelete
  2. watermark tu yg initial kat pic slalu org buboh tuu..he3..aku nie pun baru taw!!!:P

    ReplyDelete
  3. hehehhe.. sesame!!
    nnt kalo akk ada idea lg, akk buat lagi ea.. boley simpan koleksi header.. kikiki

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3