KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Friday, December 03, 2010

APA YANG AWAK NAK TAU PASAL KITA???

assalamualaikum.....

baiklah,mengambil kesempatan di saat kepala teleng baru abeh jawab periksa sebanyak 180soalan  ini untuk menjawab tag yang telah diberikan kepada aku oleh cik kacang....<ayat mcm tengah baca paper tamil neesan! >

sorry ek cik kacang, i busy woman larrr...he3..tp i appreciate gila you sanggup tag i walau i,u i,u nie tak kenal pun kan..papehal pown, i layaaaaannnn je....okay, i taip laju2 25 things about i yang you nak tau kay...mencabar soalan u nie..lagi susah dari exam td...ngeh....tapi kan,yang i tulis nie,pengakuan eksklusip nyaaahhh.....sebab i kan sayang blog i dari FB i....toinggg!! adeh2...okay2...aku berhenti merepek...straight to the centre point klang yang banyak indon tu....< bear in mind yang aku taip benda nie laju2 tauuu!! >

  1. aku tak minat,jatuh cinta, sayang mahupun berperasaan excitednya dengan KOREA ke,SUJU ke, TAIWAN ke, JEPUN ke, KOREA ke,eh dah sebut ek......aku ialah perempuan abnormal yang menyampah tgk lelaki2 muka jambu..... 
  2. ada 2 benda boleh menyebabkan aku menitikkan air mata ; my family and exam
  3. untuk tidak menunjukkan aku ialah lesbian disebabkan pernyataan no 1, maka sesungguhnya aku telah berpunya selama 1thn 6bulan 2minggu 2hari..hekhekhek
  4. menggunakan kemudahan 3g di handphone untuk melihat perkembangan semasa keadaan tudungku dan lip ice ku.... 
  5. sewaktu hari terakhir persekolahan Form 5, aku tidur dgn baju sekolah pada mlm itu....(bengal! )
  6. pernah jatuh kerusi kat kedai mamak kat shah alam time aku darjah 5....bongok punya mamak siap angkat kerusi tu kat aku.....smpi sekarang aku tak pernah jejak kaki kat kedai tu...haha
  7. sekarang nie tengah tenung syiling tatau nak tulis apa lagi......
  8. kecik-kecik dulu cita-cita aku ialah peguam bela.....:))
  9. ada 13 nevus atau bahasa kampOngnya ialah taik lalat di kedua-dua belah tangan....
  10. cukup syg dengan Sony Ericcson W910i aku sebab aku beli pakai duit gaji 1st aku
  11. pernah berangan nak jadi CEO TV3....hahaha.....
  12. kecik2 dulu aku suka gaduh dgn kakak aku....aku selalu gigit dia!! aauuummmm....
  13. kali terakhir sambut birthday aku ketika aku di rumah ialah time aku darjah 6..lepas tu aku kena campak di merata-rata tempat sebab menuntut ilmu....cait...
  14. cukup benci dgn org menggelabah!!!
  15. i loike benda chantik-chantik and lain dari org utan punya...:D
  16. yang nie nak bgtau semua org ; suka MITSUBISHI LANCER!!
  17. pernah merungut membebel dan merengek tamau amik lesen memandu...:(   but then test JPJ almost full mark...hahaha...cool je abg JPJ bermisai kat sebelah aku....
  18. no keramat aku ialah 10............
  19. aku nak gi bulan madu kat New Zealand....sapa nak ikooot?? haha
  20. adik beradik aku semua bermula dgn NUR IZZATUL.....err,adik jantan aku bukan NUR IZZATUL laaa......
  21. percaya bahawa duit bukanlah penjamin kebahagiaan semata-mata......
  22. aku suka baby dan budak-budak cause dyorang nampak macam barbie doll and teddy bear!!!!
  23. keras hati pada luar je....dalaman sangat fragile...baik2....FRAGILE....
  24. tak reti duk diam and suka bersukan
  25. last but not least...............aku manusia biasa yang masih belajar kenal PENCIPTANYA........


fuuuuuuhhhhh, lenguh tangan2 taip laju haih...:P
mission accomplish!  :))

by : 




4 comments:

  1. 26:coklat ko kasi time form 3 kat aku tu tak sedap!!! heheheh

    ReplyDelete
  2. aik.....aku ada bg ko chocolate ek????hahahha..tolong ingatkan aku...:P

    ReplyDelete
  3. 18. "10 is the number for the star". rite? haha.


    -scarfman.

    ReplyDelete
  4. anonymous : wow,takut sy nie klu ad org pki nme anonymous..he3..takdela star mana pon..twinkle2 little star adela...:P

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3