KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Wednesday, December 29, 2010

AL FATIHAH.....

sedang asyik melayan bermacam-macam kerenah komen kat FB pasal kemenangan Malaysia ke atas Indonesia,tiba-tiba terdiam aku........

ALFATIHAH diucapkan kepada aqeef,anak cikgu Hishamuddin....cikgu yang cukup baik dengan aku sepanjang 5thn bertapa di SBPISB......cikgu yang banyak memberi aku peluang dlm bidang yang aku minat..cikgu yang banyak menjadi orang penting disebalik pencapaian hoki aku kat sekolah....

sempat jugak aku pergi tengok arwah aqeef kat hospital ampuan rahimah...sempat pegang jari-jari comel dia,and   usap ubun-ubun dia...masa aku pergi dulu,terselit sedikit harapan yang baby aqeef akan sembuh...tapi ALLAH lebih menyayangi arwah dan dia dipanggil semula menghadap PENCIPTANYA hari ini selepas 10bulan diberi peluang melihat satu alam yang dipanggil alam dunia....... 

baby,you are so strong to still alive till the day u gone............auntie yang tengok pun tau aqeef sakit kan bila banyak sangat wayar kat badan aqeef....auntie zatul doakan aqeef comel bahagia kat sana..........

AL FATIHAH...........




* Arwah meninggal disebabkan oleh jangkitan kuman di otak.......

1 comment:

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3