KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Monday, December 06, 2010

AKU MEMANG GERAM TAHAP ORANG SEMBELIT!

Warning awal-awal entry ini ialah bersifat kedendaman dan kegeraman…time taip nie aku memang dh nak jadi Hulk dah…Cuma aku cam bajet-bajet control ayu je sebab nanti kalau baju aku koyak,haaa…..haaaa…

Isi tersurat ialah mengenai Facebook…alah,yang korang kalau tiap kali balik kelas tu dengan tak sempat bukak tudungnya terus on laptop tu! Ala, yang korang punya semangat-semangat nak check notification tu and bila tak ada warna merah pon kat home korang tu mesti korang mcm hampa-hampa sikit tu…ala,yang korang selalu scroll satu,satu nak stalker apa la minah,mamat nie buat harini…ala,yang korang kalau lapar pun tulis kat status tu…..TOINGGG!!!! adeh..adeh…terkena batang hidung yang boleh gantung hanger nie…betapa hebatnya penangan Muka Buku yang hanya berbekalkan latar putih dan biru nie…dah macam air laut aku nengok! =,=


Isi tersiratnya ialah :

AKU CUKUP GERAM BILA KAWAN-KAWAN ADIK AKU ADD AKU AND LEPAS TU BILA AKU TENGAH KHUSYUK-KHUSYUK STUDY,MEREKA AKAN DENGAN SEWENANG-SEWENANGNYA MENGCLICK CHATBOX DAN MENGAJAK AKU BERBUAL DENGAN AYAT BEGINI ! :

Hai…..ngah wat pe tu……
Hai, study ke…..
Izzatul Syafikah ada tak?
Awak kenal saya?
Ni kakak Izzatul Syafikah ke? <taklah,saya nenek dia~~ nak je aku jawab mcm tu! >

YANG PALING AKU TIDAK BOLEH TERIMA SEKALI IALAH ! :

Hai Izzatul taman gembira…awak kenal kita lagi tak??

Hoi budak-budak oiiiii….kat page akak tu kan (baca dlm nada sengau ! ) tertulis besauuu-besauuu aku nie lahir tahun 1991..tak cukup lagi?? Haa….current city tu tulis Bandung…tak cukup lagi?? Haa..status besau-besau tulis In A Relationship….ada ke gambauu aku punya posing bergaya tu dia kata aku nie budak Sekolah Kebangsaan Taman Gembira….-__-


Derr,kalau sekali 2 aku boleh bawak bersabau derrr…ye arr,budak-budak kan…gua layan jela..tapi kalau sampai gua trauma nak online sebab takut gua kena sergah dgn kawan-kawan adik gua,macam mana derr…. ?????Gua tau la adik gua yang triple Izzatul tu hot, tapi takkan dengan kakak-kakak dia,korang nak bungkus sekali…haiyak,aku ingatkan bila aku accept kawan-kawan adik aku,at least tkde orang  nak stalker…sekali benda lain daaaa….



aku sebenornya pun tak setuju mula-mula adik-adik aku ada FB…tapi aku memikirkan naluri budak-budak..hakhakhak…pe la budak2 zaman sekarang…tak mencabar langsung! Ada ke hobi tulis bermain Facebook??tengok mcm kitorang dulu….hobi ialah mengumpul setem, bermain counter strike, bermain Lego…ha,tu baru mencabar! Ni duk depan computer je tekan-tekan…eleh…..gi la korang nie cari hobi baru….:P

Korang nak tau bila budak-budak tu message aku je, dyorang tanya sepatah, aku jawab sepatah…dyorang tanya 4,5,6 patah pun aku jawab sepatah gak! Nie time aku tengah taip nie pon ada pulak lagi sorang buzz aku..adoiii nyaahhhhhh….ni bukti…







mintak maap ye adik-adik....korang nie cute-cute.....tapi gi la msg kawan-kawan korang ke, jiran korang ke, cikgu korang ke....akak nie Perdana Menteri...banyak urusan negara nak setel....ha,nak ngorat adik akak, takyah ikut FB yer....jemput-jemput mai rumah....mak akak sport rim...eh,sporting....lagi 1, bila akak tak balas message korang ; janganlah tetiba nak sound akak mcm nie.......




AKAK BALAS LAAAAA........NAPE TAK BALAS MESSAGE SAYA.....................

bomba,tolong!!!!! saya berasap!!!!!!

8 comments:

  1. aku pernah kene....kawan adik aku...arghhh demmit

    ReplyDelete
  2. wei,berasap derr!! mmg demm gak arr...

    ReplyDelete
  3. kah3, ak ader member sorg mcm uh.. ntah saper2 kawen adek dy dok blasah je add pastu buzz2.. mmg rase nak kne bg pnerajang la kan=___=.. HAHAHA

    ReplyDelete
  4. hahaha....seb bek bdk2 wei..gi la men batu seremban sana uhh...gi buzz light year aku buat apa.....gggrrrrr

    ReplyDelete
  5. kalo nk private ms online try la offline chat tu. kurangla berasap sket kot. ;)

    -scarfman-

    ReplyDelete
  6. scarfman??urm..asal aku tk penah terpikir??haha..tp aku tak bajet arr aku glammm smpi kena offline chat kan...zzzz

    ReplyDelete
  7. kikiki..anda begitu popular ar!!
    betol kate scarfman tu, silalah offline..but,susahla nk chat ngn zatul kalo camtu..

    haaa.. senang cite,delete je teman2adikmu yg suke 'hye izzatul taman gembira!!'
    hahahhahahaa..

    ReplyDelete
  8. k.nona,kwn adik akak yang nadiy tu tk penah ke buzz2 akak mcm tu ke?hahaha...zatul dh delete dh!spe suruh ckp zatul budak sek.rendah..rasakan kau!!*evil nie

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3