KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Sunday, November 28, 2010

TUTORIAL CARA MENEMBAK YANG BETUL

COUNTDOWN 

Pulang ke Malaysia : 14hari lagi
Exam : ESOK?????

baru tersedar dari lena yang panjang....baiklah,inilah masanya memuntahkan segala ilmu yang dipelajari sepanjang hampir 5bulan di sini...and, walaupun saya start belajar ikut jadual uni kat Malaysia,but budak2 kat Malaysia dah cuti sem and i'm just starting my exam tomorrow maaa...so,memang panjang kitorang punya sem,but cuti pendek....ceh,kedekut taik telinga masin!! :D  harus menyedari hakikat bahawa apabila bergelar pelajar perubatan,inilah risikonya...because doctor is a student until he or she dies..........:))


exam besok ialah cara-cara menembak yang betul....pastikan peluru anda mencukupi, skill anda tajam cause jangan jadi penembak yang bengal! < nak tulis bengap tak sampai hati >
cik eAst akan diberikan sasaran sebanyak 170-180 soalan dalam masa 4 jam....cik eAst dilarang angkat kepala, toleh kiri kanan, tgk membe belakang, sengih tgk orang lain tersengguk dan harus tahan dari nak terkucil.....kerana masa itu begitu berharga.....

ingat pesan ini :

JANGAN JADI PENEMBAK YANG BENGAL!

contoh-contoh penembak rabun yang tak bengal!

< orang suh tembak papan board sendiri,bukan board org lain! sarjan ku menjerit kepadaku~ >
mcm nie arr jen........taknak kawan~~~


exam......come to mama...come to mama....ala,gud girl.......



4 comments:

  1. waaa..cantek die pnye watermark!!
    sape buat??

    haa..jwb exam elok2 yea.. pastikan duduk 4jam tanpa bangun.. pastu kematulah punggong tu.. hahahha

    ReplyDelete
  2. waaa..cantek die pnye watermark!!
    sape buat??

    haa..jwb exam elok2 yea.. pastikan duduk 4jam tanpa bangun.. pastu kematulah punggong tu.. hahahha

    ReplyDelete
  3. kak,watermark tu ape??hihihi...betapa bengalnya izzatulhidayah nie tatau watermark tu apa.....(..")

    ReplyDelete
  4. ya ampun!! tembak juge budak ni.. tu ha.. yg ada nama zatul.. atau lebey tepak cop jari.. hahahha

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3