KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Wednesday, November 10, 2010

taktau nak buh title apa...

minggu ini ialah minggu paling SUWEYYYYY bagi aku....serius..rasa mcm nak hantuk kepala gi dinding...tapi rasa jela,kalau buat betui2 takmo arrr....:P   ini ialah akibat jika suka bgn subuh lewat.....haisy...harus hentikan aktiviti tidak berpekdah ni...!   malang giler wei....semalang gunung merapi yg meletus tu..... :(   ayat nak hiperbola je kau ek cik eAst....

minggu malangku bermula dengan :

1. Dapat doktor tak sporting untuk tutorial hari isnin...alamak,bukak buku dalam tutorial pong tak bulih ke doctor?? dahlah saya nie tak baca case, menganga sampai lalat masuk lerrrr.... bosannyaaaa.....



2. Beberapa kali diattack oleh doctor time lecture...menyesal aku dok tepi dlm kelas..!!! 3 kali dia hulur mike suh jwb soklan..ala,klu saya tau kan jwpnnya, saya tak masuk la kelas doktor hari nie......hamik ko,hari ni dia hulur mike kat aku lagi, aku diam je pandang dia sambil kelip2 mata cam puss dalam citer shrek....hakhakhak...berkesan kot sbb lepas tu dia tak tanya lagi...kuikuikui....sila amalkan dalam lecture yer jika anda ditanyakan soalan...



3. Monday is totally jerk...!!!!!! dalam hujan lebat pulang dari menuntut ilmu, ayat hiperbola lagi... aku telah tettttttttttttt .......bukan takat 18SX, 30SX pun tak bulih tau apa jd kat aku....!!!! haram sungguh punya jalan licin....ha,aku dah bagi klu kat situ...sudah....sudah! malu setahun tak habih...seb bek member ramai cover...oh, I LAP YOU PREN....



4. Hari isnin jugak, aku bersuka ria ingat dapat learning issues yang sikit time undi....sekali aku balik bukak buku......ayam sungguh.......punya la banyak ya ampunnnnn....! bersemangat aku buat sampai tak bukak tudung after balik kelas...sampai sekarang sebenornya aku tak siap lagi...hihihi...tak senon kan??? syyuhh...jgn bgtau org...lelagi 'kwn baik'...hakhakhak..saya slu kata saya rajin je wat homework kat 'kwn baik'...:P   



5. sesungguhnya hari selasa aku telah bersiap untuk ke kelas pada waktu petang....betul2 aku dah turun kat bawah, nak jalan dah tu~~~ sikit je lagi nak jalan gi kelas, tetiba boleh plak kelas batal....haih, membazir bedak and perfume aku haih....eh,bkn perfume aku,perfume chenta hatiku....



6. and hari ini, aku dapat doktor yg cerewet lagi sewaktu tutorial......bosan laaa..........bosan tahap DG48...semua benda kena argue...semua benda kena betulkan...tapi bila pikir2 balik, nanti dah masuk praktikal mesti aku lagi kena tahan ngan doktor senior lak kan...seb bek aku nie jenis telinga badak...eh,ada kan peribahasa tu?? lama dah tak belajaq BM...mintak maap la yerr....tapi setakat nie telinga nie masih comei lagi la...:D  hurm...kena kuat phy and mental start sekarang...



walaupun minggu ni belum lagi berakhir, aku harap end of this week dah tak malang lagi~~~


and hari ini, ramai orang-orang yg rapat dengan saya sama ada past, present and future celeb their birthday...~~

kakak nona - hot mummy with 23th celebration....nie rapat ngan cik eAst present and insyaALLAH future...sbb dia boleh backup saya kalau 'kwn baik' buli saya!!!!! :D
Happy Birthday Pictures, Images and Photos


Hidayah Amran - insyaALLAH rakan sejawat cik eAst kat hospital nanti...sweet 19th dear...antara kawan baik aku kat UNPAD nie..dia sangat baik sebab belanja cik eAst aiskrim...sob3..terharu....
Happy Birthday Pictures, Images and Photos



Nizamuddin Salleh @ ijam - hohoho..ini ialah kawan masa kecil aku!!! dia selalu lemaskan aku kat pool kalau family kitorang gi holiday...happy 20th bro...dia nie ada katering and pandai masak kot..ha3...nak order katering dia mai habaq kat cheq...nak order kat abah aku pun boleh jugak..hihihi..family2 catering kami nie...
Happy Birthday Pictures, Images and Photos



okay,memasing dah dapat hadiah..he3....2010 pun mcm dah nak end kan..masa sangat pantas bergerak...kalah usain bolt...this year is my last teen..! OMG...nak 20 dah?? penulis pengsan...................
pengsan sambil kunyah biskut...


3 comments:

  1. tengkiu for da wish!! terharu sungguh!! kikiki

    mulakan hari anda dgn bismillah n senyum sokmo lah!! (:

    ReplyDelete
  2. comei kan hadiah yang di tepek itu..hahaha..
    ntah arr..asyik serba tk kena je dis week..:( baiklah,bismillah banyak2 sikit..haiyo,kena mandi bunga sekali...

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3