KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Thursday, November 25, 2010

SAPA SAPA YG BAGI AWARD KAT AKU

Giler tak senonoh aku nie!!!! giler arrr...! tolong ketuk aku dengan penyapu ke, vaccum ke, mop ke sekarang jugak!!! 


bukankah aku sudah berjanji tidak mahu mengepost lagi entry ke dalam east ada kisah sendiri ini lagi sehingga tamat peperiksaan??? tapi mengapa tersend pulak entry malam nie?? kenapa cik adik syg oiiii........


ala,bosan laa klu duduk staaaaadi je atas katil nie...aku ne reti duk diam2 sengap2...aisy,tu bukan eastzatul yang sebenar......:P  muntah hijau baca.!


baiklah,sebenarnya entry ini nak bagitau yang aku berterima kasih kat saper2 yang bg award, yang tag aku kat blog...aku appreciate gilerr....rasa mcm nak bg hadiah kat korang dari Bandung..hak3..tapi buat masa nie,aku tak dapat nak wat entry utk jwb soalan korang tu..:)   nanti after habes exam or ada masa senggang ke, syaye buat ek awak~~~ auwww,baiknya eAst mlm nie..:P


okay..rushing2 taip entry...btw,aku dah naik berbulu tgk template nie...as i said to k.nona, dah mcm jalur gemilang dah! haih....tapi bila aku renung2,tenung2...mcm comei lak blog aku..hahaha...
okay,after exam,before balik malaysia, ada 2 days lagi..so,akan aku penuhkan dengan berblogging dan paling penting ialah mengupgrade blog ke tahap Shout Awards..haha..blog nie mcm kereta Mitsubishi Lancer aku,so kena jaga elok2...aku dah selongkar dah Adobe Photoshop tu and ready for my new header....

okay..jangan cakap pape..aku pun tatau nape aku minat kereta nie..jangan kutuk! aippp!
tapi cuba korang bayangkan aku keluar dari kereta nie,dgn wedges bape inci aku tu,ngan rayban, kot putih, baik punya kat tempat parking doktor di Hospital...hahahaha...giler mcm drama! nantikan kelahiran bakal doktor muda yang tidak skema ini dalam masa 6thn lagi!


4 comments:

  1. hahaha.. jalur gemilang la sgt..

    ha..jgn pulak lepas ni gile nk tukar template jew..hehehe kang juling pulak mate tu main ngan kod..

    p/s : zatul ada photoshop ape??

    ReplyDelete
  2. yeke??sampai juling ke??isy...takutnya..:P
    adobe photoshop la..yg barunya..rasanya baru..he3

    ReplyDelete
  3. ton mu pakai wedges tu tinggi ke????hahhahha

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3