KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, November 30, 2010

LAYAN LAGU P.RAMLEE

dah pukul 5.30 waktu Malaysia...aku memang tak suka tgk jam waktu indon..aku nyampah sebab aku rasa awal lagi...! dah,nak tutup buku! nyampah study,nyampah lecture note, nyampah pen magic2 kaler...nyampah kat semua..haha...i hate study!! i love playing.....playing game ke, PS ke...nseb baik aku tak playing DOTA je..kalau tak, menangis meraung lelaki2 di luar sana kalah ngan aku!! :D

no bilik je dah chantik...dh mcm hotel dah...

haaa..memang aku blurrkan!! nak mampus tgk bilik aku yg bersepah nie...< tapi kalau blurr pun mmg nmpk bilik aku bersepah~~zzzz....>
ni kalau "kwn baik" tau nie.......mmg kena reject! hahaha..
kalau bilik aku berkemas, mmg aku cari barang tak jumpa~~ :P
baiklah,tunggu aku abeh exam!! seketul habuk pun tarak!

*****************************

manusia2 di luar sana........
( manusia sahaja,yang lain jgn perasan! dino pun jgn perasan! elok je dino terbongkang atas katil tu~~ )
okay,kat sini aku layan ERA.....< aipppp...jgn ckp itu radio org tua >
dah tu je yang senang kan nak dgr....takyah upload mcm2 octoshape ke,ape ke.....

korang layan arr lagu2 Allahyarham TanSriP.Ramlee yang di urbankan nie....
selalu keluar kat ERA...
nice arr...
aku suka lagu2 ni walaupun arrangement muzik dia lain sikit....


Getaran jiwa – bittersweet

Di mana kan ku cari ganti – Various artist
yang nie memang masyuk abeh....nangeh sorang2 aku...:P

Jeritan batinku – Azlan and the type writer
gilerr arr dengar Lan nyanyi lagu nie mlm2 terus menyorok aku dlm selimut! takut benda lain menyahut satgi sebab tinggi norrr suara dia....hekhekhek...penakut!

Maafkan kami – altimet and imran ajmain

errr...ada lagi 1 lagu Yuna and the gang....aku tak sempat pick up tu lagu apa..tp layan je arr..memang masyuk pun sebab suara seksi kan..lelagi vokalis Tilu tu...mira kot namanya...Yuna konform2 arr layan...


patutla P.Ramlee nie digelar Genius muzik...memang lagu2 dia available sepanjang zaman...tu blm lagu raya lagi...and filem2 kelako yang asyik2 ulang kat Astro Ria pagi2 tu haaa...< aku perli nie! >


bes pulak kan dengar lagu lama-lama nie.....
patutla abah aku suka bukak Sinar FM and Klasik Nasional...hahaha
pagi2 ahad tu haaa ko kena layan jela kan carta SMS sinar ke,tah ape lagi tah...
bila abah aku kuar gi beli Surat Khabar je, aku terus tukar HotFM...!
pastu bila abah balik je,cepat2 tukar balik...
hahaha...
layannnn arr abah....
Sinar pun Sinar laaa....
Klasikkkkkkkkk Nasional.......





entry bila otak dah tepu mcm susu nestum baby 5bulan dikarang oleh :

2 comments:

  1. mmg lgu2 pramlee yg telah dimodenkan sgt besh!!!!
    lg2 lgu dimana kan ku cri ganti.. terbaek.....
    1 lg.. the ramlees.. yg yuna n the gang uh~
    besh2!!!

    ReplyDelete
  2. haa..the ramlees..lupa lak aku..he3..but mmg nice pon..layaaannn~~

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3