KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Wednesday, November 03, 2010

HOUSE

laa....isy..dia tukaq template lagi...ini ialah keje org yg takde keje..( memangla sy takde keje sbb sy student lg ) esok dah ad rumah sendiri, keje tukar perabot je sbb bosan tgk lama2..!
template lama telah ku hadiahkan kpd "mummy emeer "..nak hadiahkan kat emeer,tak boleh..sbb dy takde blog lagi...:P


jadi,sebulat suara, aku pilih template nie...lately, my taste is simple and nice..and aku mmg nak template yang tak menyemakkan spek mata aku lihat...see, ada bintang2, ada bulan, ada pontianak naik buaian...hak3...satgi malam,takut la nieee....
memang aku saja pilih backgorund putih...kerana aku berpegang pada prinsip ; 

blog ini ibarat kain putih, pemegang akaun lah yang mencorakkannya....hak3...familiar tak???

mula2, time aku upload nie,aku buang cik ramlah ram@rama2 nie...takmo bela dah haih...then, i miss her...sob3...aku tepek balik kat blog nie...hamik ko...kena kurung kat situ...terbang pun kat situuuu je...satgi dy terbang kua lappy,susah pulak kan....dah keluar ripley's believe it or not...popular aku seketikaaaa...

benda alah baru yg ditepek ialah snow yg turun bagaikan mutiara tu...almaklumlah,dulu kecik2 niat nak belajar oversea kat negara yg ada snow.....sekali tak dapat daaaa...tu frust menonggeng and tepek snow kat blog nie...ha...tgk ko puas2..! sejuk takk??? bukan senang nak dapat snow warna purple tu.....

* ramai kwn2 tny, macam mana buat??? haaa....nak tau rahsia kejayaan, dun shy2 msg me kat fb...ne boleh bagitau kuat2....satgi jiran sebelah dengaq..!


i just want to share that sekarang nie,petang2 after balik kelas, aku takkan study by book....not effective...menyampah la ckp mat salleh nie...haih...dengaq sat aku merepek in english tau....jarang aku tulis dlm blog nie...

i will spend 42 minutes in the evening and 42 minutes at night before sleep, to watch



okay...sampai situ je aku cakap mat salleh...hahahaha...

aku beli complete season 6 and ada 23 episodes...fine,ngaku terang-terangan yang aku beli cetak rompak punyaaaaa....ada polis nak mai tangkap dak??eleh,aku beli kat indonesia,bkn kat Malaysia...di luar kuasa polis Malaysia...hik3..dulu kan cita2 lawyer buruk...harga yg cukup murah,baru 30k rupiah bersamaan rm10...kat sini DVD satu rm2...nak beli DVD omputih murah2,mai tempah flight khas dtg sini...:P


HOUSE ni pasal apa?rumah ke?org jual rumah ke?ke buat rumah?
Dr.Gregory HOUSE or called as HOUSE adalah seorang yg sengal..mmg sengal...dia jarang giler jumpa patient! kalau jumpa pun,sbb patient tu HOTchick..tu sengal.....cuba tgk senyum dia kat gambar kat atas..senyum gatai kannn....keje dia menDIAGNOSTIC segala mcm penyakit...cerita ni seronok sebab tak byk drama,focus more to the disease and tak banyak seks...! yg last tu penting yerrr....mat salleh kan mmg suka dok propaganda! eh,bukan org melayu hat nama mat salleh tau..sian pakcik tu nanti....tak pasal2 dipersalahkan...:P

apa yang aku suka pasal cerita nie, dy banyak ajar pasal ethics for a doctor, how busy the doctor's life, and medical term yang banyak....nice one...hurm,Dorland's medical dictionary mmg teman aku arr sepanjang cerita nie....cuak kebabeh aku nengok mcm2 ethics dlm cerita nie....doctor tak boleh treat friends and family taaauuuu....and mcm mana doctor nie bergaduh dgn bini dy sbb bini dy tak paham tugas doctor, and patient body is patient right...:)
takut kena kat diri sendiri lak nanti.......:(


ayat yang paling best describe HOUSE ialah 

House is a maverick physician whose unconventional thinking and flawless instincts have afforded him a great deal of respect ( disebalik kesengalannya itu hebat gileeerrrrr doc nie...!) hope to be like him or meet someone like him...ada tak ek???

* actually nak post entry nie semalam, tapi sebab posmen cuti, tak sempat nak post....
so,baca harini jela ek..... (^,^)

*jalani ujian darah sebelum kahwin okay untuk mengelakkan anak anda dpt blood related disease...yela,aku tgk ramai sangat senior nak menikah kat FB....:D

penulis gi main lari2 jap....daaaaa.....


No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3