KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Thursday, November 11, 2010

entry sebelum shutdown lappy

inilah kerja aku kalau hari khamis..
on lappy 24 hours...
mkn pun dpn lappy...
haih apa nak jd nie budak kecik....
(T_T)
bosan la hari ini..sangat bosan.......!!!!



tadi time blogwalking,aku lepak jap kat Starbuck coffee.....( tak nak caya la tu...) okay,aku lepak kat kedai ray ban nie ha...mamat nie punya..ACIT kot aku panggil dia..punya la aku gelak bahak2 baca entry dia..nak tau sebab apa? sebab dia kata....( dia suka baca blog org dh kawin...)

its fun tho....

bnyk gambar...
gambar anak2 diorang....haha.....
gmbr makan2....
haih...bile la agaknyer gua nak kawen.....
< acitspace.blogspot > 

wei,aku copy ayat ko sejibik..!! hahaha..serius membe aku nie kena kawin cepat2...

btw,kalau dia suka baca blog org dh kawin, aku suka baca blog PEREMPUAN2 YANG DILAHIRKAN CHANTIK~~~~ 


jelus wooo.... ( T_T )
dahla chantik, tangkap gambo dari segala sudut pun lawo, buat muka buruk pun lawo, tak pandang kamera pun lawo, senyum nmpk gigi lawo, tak nampak gigi lawo....
pakai tudung terbelit sana sini pun chantik habaq hang......
haisy...pompuan mmg cenggini kan..suka nor jelus2....
haih,tapi jelus jgn sampai wat mandrem2 fuh fuh fuh tu...tak baik gitu......



termenung.......
 nak jadi chantik mcm tu jugak~~~
( T_T )


nah,untuk lelaki2 yg nak cuci mata
and
wanita2 yang nak wat sumber inspirasi...

wanita2 yang bagi saya ada natural beauty..........

irine nadia marcello - yang nie mmg tak yah diperkenalkan la..fofular habeh!
fatin liyana - my senior kt UNPAD..wo,giler chunn..! ni pong fofular gak..


Lisa Surihani - haaa..takyah menggedik nak bagi link..nengok ler kat tv..hari2 kua...yg nie pakai baju kelawar pun lawo...agaknya time mak dia ngandung,bagi mkn apa tah...


but actually, beauty comes from the heart.....
and beauty without brain is nothing....
love myself and syukur......




sudahlah..sikit2 dulu....
naik power silau aku haih....






katakata keramat yg sengaja ditinggalkan dlm entry : tunggula bila aku ada duit banyak nanti......




6 comments:

  1. haha..bersyukur je ape yg ade kn..

    ni pun lawa jgk kot..

    http://nurulbadiah.blogspot.com/
    hahahaha

    ReplyDelete
  2. serius memang best tgk perempuan lawa! eh? kenapa ayat ade unsur kelelakian ni.. ok2.. pembetulan.. sungguh saya suka tengok blog perempuan lawa..

    ReplyDelete
  3. hahaha...harus jelus...!!!
    kamil, ni mesti selalu usya kan empunya blog..kikiki

    ReplyDelete
  4. ko de no hp lisa surihani? bg kt aku..

    ReplyDelete
  5. sekarang tak main arr ngorat ikut phone...FB sudeh....

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3