KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, November 09, 2010

east dapat AWARD...!

berehat sebentar bersama KIT-KAT..sebenarnya aku tgh wat homework td,tapi layan lappy jap...hak3...
banyak lagi Learning Issues aku tk siap lagi nie...haiyo,esok dahlah kena bentang, aku ada lagi 8m/s lagi tak siap, fotocopy kat bawah rosak and sekarang tengah hujan lebat....katakan apa yang patut aku lakukan~~~
 KATAKANLAH!!!!!!

saya katakan yes to blogging....:P


Baiklah Tuan yg dipertua, eh..mcm bahas la plak...:P sebelum saya merepek dgn lebih jauh, adalah dimaklumkan bahawa aku telah dikejutkan dengan 1 award dari Cik Bibik@ nama glam beliau yang aku seru sejak dari sekolah lagi...walaupun namanya bibik tetapi dia sangatlah vogue dan tidak kelihatan seperti bibik di rumah anda....

dan anugerah ini jatuh kepada.............
*
*
*
*
aku la...haih,kan dh ckp aku dapat award tadi....


mekasih...mekasih...tapi sebenarnya aku tatau nak kena buat apa kalau dapat award nie...kena tulis pape ke? mention pape ke? almaklumlah, saya budak baru belajar,kalau salah,tolong belanja makan...:P


sudah cik east......
sebenarnya niat di hati nak tepek gambar baju kebaya chantik2...tapi ada masalah sikit...masalah negara,so lain time yer..:)  maybe selepas saya pulang ke Malaysia 12 Disember ini...wah,lamanya tunggu...hik3..sebelum tu, nengoklah 1 contoh nie..nie baju yang baru sekali sahaja di pakai...
malu....depa kata mcm baju menikah...!
ceit,mulut tak ada kurnia insurans
baju nikah aku glam lagi kot....:P
tapi warna nak cenggini jugak..! hehehe...

okay, ni bahagian sulaman leher and butangnya...chantik kan??kain dy pun sedap...
harga?? nanti dulu ek...nie show dulu...dapat sambutan,then i deal okai...:)


niat hati nak ke Bandung...tapi disebabkan Merapi yg meletus, dan asapnya dah sampai ke Bandung, terpostponed la hajat itu...
wei,aku sayang paru-paru aku wei.....!!!!


aku tak beli lagi t-shirt I LOVE BANDUNG untuk kawan-kawan....
aduh....sorry ya kalau tak bagi balik nie~~~
tunggu lagi sekali balik bulih?
sebab haritu beli tuk family saje....
kan family first..:P

btw,penerbangan MAS ke Jakarta dengar citer ditangguhkan??
DITANGGUHKAN?????
haisy,mintak-mintak time aku balik nanti everything is fine......
sob...sob..sob...
takutla duduk Indonesia nie...
mcm2 makneka penyakit and disaster.....
UKM,silalah kurangkan 3thn di sini...! :D



ala....hujan dah berhenti......
maknanya kena siapkan kerja cepat...
harga yang perlu dibayar oleh seorang pelajar perubatan ialah
KESIBUKAN..........
( tapi macam sale la gak kan...ada diskaun selalu dalam kesibukan tu..mcm aku dok buat la nie..:P )


saya jelus tgk blog org lain lawa...so,saya tukar template gak..! 
nyampah kan ngan pompuan nie...
takpe2, akaun bloggie atas nama aku
suka hati,jantung dan paru2 aku la nak godek pape pong..!
hehehe
salam...






2 comments:

  1. canteknye baju kebaya anda!! kikiki
    tu yg siap pnye ke??
    (buat2 mcm sgt berminat..)

    ReplyDelete
  2. hahaha..baju kebaya anda yg saya beli laaaagi cantik..!!!
    yup..tu yg siap punya...

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3