KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, November 23, 2010

di suatu petang yag dingin

aku tension gilerrr tahap Gunung Kinabalu sehhhhhh.......
uisy, intenet down dah bape hari dah...ek eleh...wat habeh boreh MARA je bayor,tapi tenet tak perform....hekhehkhek....kalau intenet ada,ko ni kan mengoooooonline je kejenya....padan muka ko izzatulhidayahahmad.....


wei,kenapa nak nangis nie.....mak......nak makan sedap2...tak larat dah makan nasi goreng hari2...nak muntah hijau dah nie...mak....nak balik rumah.....mak..........:(


sekarang nie masa mcm terhad sik
it...tapi masa untuk berblogging harus ada....blogwalking je tak nyempat2..kalau blogwalking,kena menghayati sikit..:p   so,selalu sempat usya bloggie k.nona je...sebab nengok contest...:D   berjangkit sudah~~~  tapi sekarang nie,contest pun tengok suku mata je...dokpe2...cuti sem kat Malaysia nanti,aku join sampai lebam!   weewit2...sapa yg baru menang contest tu jgn lupa belanja saya!! hek3...k.nona,tersedak ke?? :P


member aku pernah berkata-kata ; 
memang arr sekarang nie ko rasa nak cuti,nak balik rumah...tapi nanti,dah sampai rumah,mesti ko bosan gilerrr...so,bek ko layannn je exam tu.....ti ko nyesal tak sudah wei.....!


beb,ko punya kata-kata tu meresap ke kalbu aku...
ko punya pasal,fine la...aku layan je arr exam nie...
ti MARA kejar aku,tak boleh kawin aku...eh,takde kaitan! :P


wei,gilerrrkk arr!
lagi 18hari nak balik~~
lalalalalalala
sayalah budak homesick........
mau pulang sudah.......
yeaa2 !!!


mulai hari ini, entry adalah berunsur kebalikan...jadi, jangan muntah kelabu pulak baca yerr...takmo baca,pejam mata....blog aku nie bukan ada nuffnang pown..! idak lerrr rugi teman nie....



notakukukakaki : mau makan cendol dengan kawan baik balik nanti!! yeaa...suka-suki di hari raya


2 comments:

  1. sy nk itot anda berdua makan cendol!! hahahhaha

    ala..bukan menang 1juta pon.. takde la beso mane.. tp yg penting,hadiah tu cukup bermakna sbb ngandongkan emeer yg tiut tu!! (:

    ReplyDelete
  2. hahaha...jom pawww nadiy!!
    emeer nie esok besor bertuah nie...:)

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3