KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Thursday, November 04, 2010

contest gambar LUCU

akhirnya aku menyahut seruan Mommy Emeer untuk menyertai contest nie ..
ahahaha .. memula pikio, adehh malu show off gambar nie ...
hihihi ... before tgk gmbo kelako aku,
join la contest nie kawan2 ..
bila lagi nak tayang gambo kelako korang .. he3



1
2
3
.
.


idaklerr kelako mana .. cuma dengan tudung mangkuk & senyum yg cam menyeronokkan dpt ice cream tu di samping membe kat sebelah leh lak tido time amik gambar ...
mcm indon je haku nengok muka aku..
hahahaha ..
inilah gmbo paling kelako aku ada ..


okay, cukup syarat tak ...
saya tag mereka ini:
najatol aleena
kamil




first time tayang gmbr cenggini .... k.nona .... amacam .. berani sahut cabaran tak?? tp akak lg kelako .. ha3 ...

7 comments:

  1. haha..weyh ak xjumpe dowh gmba bes..gmbr ak sume normal..kang kalu ade ak join

    ReplyDelete
  2. ceh..cari sampai dapat...takyah nak cover2.reveal sikit gambo kelako tu..ha3...aku nk tgk!!!

    ReplyDelete
  3. kahkah..ttp tak boley challenge akk..

    tak ngaku arghh muke akk yg terpampang huduh itu!! kikiki

    ReplyDelete
  4. hehehhe funny ler... tq sebab joint k!!

    ReplyDelete
  5. serius muka cm hindon..tu la dpt study sini..hihihi...
    ala,k.nona tu letak gmbr buruk pun chantik jugak...:)

    ReplyDelete

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3