KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Thursday, November 11, 2010

CHOCOLATE GIVEAWAY..!


cik eAst join GA lagi...!
tengah2 dok study tetiba lapar,bukak blog sekali nampak GA nie kat page k.nona..he3..terus nak join!
oh, saya mmg suka chocolate kerana sangat masyuk apabila cair dalam mulut~~
walaupun belajar medic,tapi saya tak suka doctor yg tak bagi makan choc byk2..!!!
ala,lepas mkn choc,minum la air masak banyak2 kan....bagi balance balik glucose dlm badan...so,takdelah kena DM ke...:D
walau cik eAst tak suka warna coklat, tapi cik eAst suka makan chocolate~~
okai, korang yg minat giler kat choc join GA nie tau....
click SINI kalau nak join mcm cik eAst buat..~



No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3