KLIK TAU. TIKET BALIK MALAYSIA.

Tuesday, November 23, 2010

cakap pasal SENDAT

10min sebelum pukul 7...jadi masih sempat mengetuk keyboard..entry haruslah cepat,tepat,padat dan sendat!
haaaaaamik ko aku balas dendam belasah 2 entry harini...entry bawah nie sebab aku menggeletik gak nak update blog walau takde cerekaramarama nak kongsi.....


cakap pasal sendat.........

okay,hari ini serius sikit...nak garang cm sarjan kat PLKN aku dulu....dy toleh je,berderu budak-budak lari...gilerr hebat! kuasa kuda sarjan aku nie~~ eh,lari motif...tadi kata nak serius....

baiklah ( betulkan spek jap ) ~

petang tadi bila aku lepak-lepak bersukaria baru balik kelas, aku teruja sebab internet dah okay sikit...so,aku pun baca la berita harian online...tiba-tiba teringat dah lama tak baca gosip artis...so,seperti biasa singgah sebentar di Beautiful Nara ( goggle je kalau tatau ~  jgn pki google yg berenang tu pulak! ) untuk membaca gosip terkini dan sensasi......

a'ah...memang...medic memang ada specialist untuk gosip2 artis nie~~~ penting tu untuk aku tau....=,=   zzzzz
muka Paul bosan.......

Ya Salam......bila aku baca pasal Anugerah Shout Award tu, terbukak mulut aku 15cm....(jgn bayangkan)
seksinya mereka-mereka nie.....ha,satgi yang lelaki2 tu jangan dok gatai search gamborr Shout Award tu..kalau tgh posa,boleh batai!! haaa?tatau bila masa ada shout award kat Malaysia?? hoi,minah duk indon pun tau tau! tula,aku tengok buletin utama online....ha,korang tgk ke?? :p

pemakaian yang terlalu mencolok mata, budaya barat bercambah, (bergembira yang ada tanduk atas kepala tu )......artis nie kan icon, so memang la kenapa sekarang nie macam-macam kes pelik2 ada...memang sumpah seksi wei!! walaupun Malaysia jarang kena bencana alam, tapi negara kita ada bencana lain..LU PIKIRLAH SENDIRI!

( amacam,ada gaya jadi Puteri UMNO tak?? :P lempang laju2 kang cik eAst nie )


aku ni tak lah baik sangat nak kata kat orang lain, tapi budak 5thn pun boleh tau yang benda tu mmg seksi...! duit dapat ribu2 berlakon,menyanyi, buat beli kereta mewah2...cubala beli kain lebih tutup sikit peha tu...haaa,nak suh aku beli kat Pasar Baru pun boleh jugak......kalau takmo tutup banyak pun,tutup sikitla yang  penting2 tu...sebagai seorang perempuan,aku malu jugak wei.....

sekian, jadikan ini sebagai renungan.....

hidup popular,gempak,mewah,lawa pun tak guna wei kalau hidup dalam cacian dan kutukan orang lain.......

semoga tangan yang menaip ini, dan keluarganya dan yang membaca entry ini terpelihara YA ALLAH.......
AMinnnnnn

No comments:

Post a Comment

sapa komen nanti dpt treatment free...hek3